Overnat i Nordsjælland og få første parket til Tour de France-etape 1 og 2

Foto: Daniel Villadsen

Går juli i gult hos dig? Har du styr på cykellingo, rulleskift og ved hvem Den Røde Djævel er? -så er du garanteret Tour de France-fan! 

I begyndelsen af juli kommer Tour de France til København og nordvest Sjælland. Det bliver en fest for dig som tilskuer. Hvis du vælger at overnatte i Nordsjælland, befinder du lige midt i mellem de to etapers start – og slutbyer. Vi har samlet de Nordsjællandske overnatningstilbud her. Bare lige et tip… vent ikke for længe med at bestemme dig!

Bo tæt på Etape 1 i Tour de France 2022

Til etape 1, som er enkeltstarten rundt i København bor du godt og meget centralt i Hillerød og Fredensborg og på hele nordkysten, f.eks i Gilleleje. Her kommer du nemt ind til centrum af København med toget – også hvis du har en cykel med!

Bo tæt på Etape 2 i Tour de France 2022

Er det til etape 2 du skal ud og svinge med Dannebrog, så bor du rigtig godt i Liseleje, Frederiksværk og Hundested. Du kommer hurtigt omkring i Nordsjælland f.eks. ved at skyde genvej over Hundested-Rørvig med færgen eller den lille Kulhuse-Sølager færge. Her kan du spare mange kilometer af transporten og komme frem før karavanen. Etape 2 starter i Roskilde, kommer forbi Asnæs og Kalundborg for at passere Storebæltsbroen og slutte i Nyborg.