©  Foto:

Danhostel Hillerød: Enestående beliggenhed nær Frederiksborg Slot

Danhostel Hillerød, Nordisk Lejrskole og Kursuscenter er enestående beliggende ved det store skov- og naturområde Store Dyrehave.

Velkommen til en enestående beliggenhed i skovkanten tæt på Frederiksborg Slot og den smukke natur i og omkring Hillerød

Centralt beliggende midt i Nordjælland ligger Danhostel Hillerød, Nordisk Lejrskole og Kursuscenter. De smukke, sorte træbygninger med hvide vinduer og røde skodder har en fantastisk beliggenhed lige ved siden af det store skov- og naturområde kaldet Store Dyrehave.

Danhostel Hillerøds 140 senge er fordelt på 45 værelser – de 35 med eget bad og toilet. Danhostel Hillerød har gratis trådløst fibernet på hele området. Her overnatter mange familier, kursusgæster, lejerskoler mv., der alle nyder den lækre mad og de store grønne arealer. Derudover danner Danhostel Hillerød rammen om vigtige begivenheder, som konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og firmafester.

Bål og bold på en kæmpe naturgrund

Danhostel Hillerød ligger på en 7 hektar stor fredet grund med naturlegeplads, bålpladser, boldbane, udendørs bordtennis, volleyboldbane og mulighed for alle former for boldspil. Er vejret gråt, så kan man hygge indenfor med indendørs bordtennis, airhockey, bordfodbold, billard og diskotek med bar. I I forbindelse med selskaber).

Tæt på Frederiksborg Slot

Trænger I til et kulturelt vingesus så tag ind til Hillerød, hvor det kendte Frederiksborg Slot ligger i bymidten. Frederiksborg Slot har kronet flere danske konger i årene mellem 1671og 1840, og er en af de mest velbesøgte turistattraktioner i Nordsjælland, der hvert år besøges af tusindvis af turister.

Slotshaven i Hillerød Centrum ligger i læ af Skansebakken, der er Hillerøds højeste punkt på 80 meter over havets overflade. Husk også, at kigge forbi Æbelholt Klosterruin, Hillerød Bymuseum og Husmandsstedet ved Sophienborg (Frilandsmuseum), når I nu er i gang med det kulturelle.

Byliv i Hillerød

Hillerød ligger i hjertet af Nordsjælland, og hvis man ser det fra luften ligner det et Y. Mod nord og øst er byen omgivet af Lille og Store Dyrehave og Gribskov. Mod syd og vest er byen primært omgivet af marker. Hillerød huser et rigt og aktivt by- og kulturliv med f.eks. kunst og musik i Støberihallen og en række sportsklubber bl.a. indenfor tennis, fodbold, basketball, svømning, løb mv.

Hillerøds hyggelige gågader og indkøbscentre byder på masser af shoppingmuligheder, cafeer og restauranter. Byen Hillerød opstod omkring den gamle gård Hillerødsholm – derfra hyldetræet på byens byvåben, der en gang var ejet af Herluf Trolle og Birgitte Gøye.

Kort afstand til det hele

Danhostel Hillerød Vandrehjem, Nordisk Lejrskole og Kursuscentret ligger i gåafstand til Hillerød Station, Frederiksborg Slot og Barokhaven, to store shoppingcentre og kun 30 minutters kørsel til Rådhuspladsen. Der er 500 meter til nærmeste supermarked og 200 meter til nærmeste busstoppested.