Gå til indhold
Gilleleje Badehotel

Sov godt i Nordsjælland

Gilleleje Badehotel

Overnatning i Nordsjælland

Tid til afslapning og forkælelse. God service på en personlig og afslappet måde. Og helst på samme tid. Glamping, badehotel eller ferielejlighed. Klassisk dansk eller børnevenligt. Overnatning er en vigtig del af dit besøg i Nordsjælland. En god nattesøvn og et sundt og styrkende morgenmåltid gør dig frisk og veloplagt til dagens oplevelser. Rejser du alene, som par, som børnefamilie eller som gruppe? Find den type af overnatning som lige præcis opfylder dine ønsker og behov, om det skal være hotel, camping, badehotel eller glamping. 

Forårskonkurrence | Vind et ophold på Havgaarden Badehotel

Overnatningsmuligheder i Nordsjælland

Badehoteller med historie og atmosfære, nænsomt renoveret så de lever op til din forventning om nutidig komfort. Det er en version af overnatningsmulighederne i Nordsjælland. En anden kunne være et Bed & Breakfast langs en af de mange gode cykelruter, hvor den lokale vært tager gæstfrit imod dig. Nordsjællands smukke natur appellerer til campingfolket og du kører ikke  forgæves efter dejlige campingpladser, og vil du gerne bo mere komfortabelt så byder Nordsjælland på skønne hoteller i umiddelbar nærhed af mange af de store seværdigheder. 

Sæt hverdagen på pause - her skal du sove

Forkæl dig selv med et weekendophold i Nordsjælland. Pak traveskoene og en god bog og kom helt ned i gear. I Nordsjælland venter der dig store natur- og kulturoplevelser og dejlige vandre- og cykelruter. Her finder du et udvalg af overnatningsmuligheder.