To kvinder går tur i sommerlandet
Eftermiddagssolen skinner på et badehus i Rågeleje

Kontakt os

Foto:Tine Uffelmann&Tine Uffelmann

Velkommen til VisitNordsjælland

I VisitNordsjælland er vi 10 medarbejdere med hver vores speciale – og vi står altid klar til at hjælpe dig. Nedenfor finder du en beskrivelse af de områder, vi arbejder med, så du ved, hvem af os, du skal henvende dig til.

Fandt du ikke ud af, hvem du skal kontakte? Send en mail til info@visitnordsjaelland.com eller skriv til os på Facebook. Så finder vi ud af, hvem du skal tale med.

Mens du venter på svar, er du velkommen til at kigge i vores feriemagasin, læse videre på hjemmesiden eller tage på besøg i én af de mange ubemandede turistinspirationer i Nordsjælland.

Adresse: Krakasvej 17, DK-3400 Hillerød. CVR NR. 32499171

Turistinformation

Hvor finder jeg hotelovernatning? Hvilke vandreruter kan jeg gå? Hvad sker der i efterårsferien? Vi ved, hvad der rører sig i VisitNordsjællands område, der består af kommunerne Fredensborg, Gribskov, Halsnæs og Hillerød. Har du spørgsmål til dit næste besøg i Nordsjælland, så kontakt os

Læs mere

Markedsføring, digitale medier og web

Vi følger tidens digitale strømninger, får en god idé og bruger den til at markedsføre Nordsjælland og det nordsjællandske turismeerhverv. Vi arbejder med alt det, turisten møder i den digitale verden. Vi laver blandt andet: Regional, national og international turismemarkedsføring, kampagner på sociale medier, opdatering og udvikling af VisitNordsjællands website, turismemagasin og oplevelseskort, salg af annoncer og kampagner, nyhedsbreve, influencersamarbejde, administration af bookingportal.

Læs mere

Oplevelsesudvikling og netværk

Arbejder du med turisme, og har du en god ide? Så er det os, du skal sparre med. Sammen med turismeerhvervet hjælper vi med at udvikle oplevelsestilbud i Nordsjælland. Det kan være en ny festival, et hotel, der vil lave nye former for overnatning, eller noget helt tredje. Vi faciliterer også vores turismenetværk, som består af partnere fra de fire kommuner; Fredensborg, Gribskov, Halsnæs og Hillerød, samt mødenetværket 'Unikke Mødesteder'. Vi arbejder blandt andet med: Rådgivning og sparring, hjælp til at realisere turismerettede produkter og oplevelser, bearbejdning af salgsled; turoperatører og krydstogtsrederier.

Læs mere

Destinationsudvikling

Vi søger statslige puljer til udvikling af Nordsjælland som destination – og med midlerne som løftestang, arbejder vi for at udvikle turismen i Nordsjælland. Det kan for eksempel være fokus på det bæredygtige Nordsjælland, udvikling af alternative overnatningsformer i naturen eller udvikling af den kollektive transport. Vi samarbejder med specialister indenfor turisme og destinationsudvikling fra hele Danmark.

Vi arbejder blandt andet med: Turismeudviklingsprojekter, tiltrækning af investeringer, der kan sikre den fysiske udvikling i Nordsjælland, forretningsudvikling af det nordsjællandske turismeerhverv, samarbejdsprojekter med fokus på Greater Copenhagen med Wonderful Copenhagen, turismeudvikling i Nationalpark Kongernes Nordsjælland, analyse og statistik.

Læs mere

Presse og PR

Er du journalist, og har du brug for inspiration til at skrive en historie om Nordsjælland? Eller har du brug for data eller mere viden om turismen i Nordsjælland? Så er det os, du skal kontakte. Vi ved, hvad der rører sig i Nordsjælland og kan klæde dig på til at skrive dine artikler og nyheder.

Vi arbejder blandt andet med: Pressebesøg – for danske og udenlandske journalister, pitcher historier til medier, fotos til redaktionel brug, pressemeddelelser, interviews, data, statistik og faktatjek.

Læs mere