Magasin MIT NORDSJÆLLAND 2024

Magasinet MIT NORDSJÆLLAND, mini guides og Nordsjællandskort

Foto: VisitNordsjælland

Mangler du inspiration til din ferie i Nordsjælland? Så gå på opdagelse i magasinet 'MIT NORDSJÆLLAND' samt de fire lokale mini guides for Fredensborg, Gribskov, Halsnæs og Hillerød, der på bagsiden inkluderer stort kort over Nordsjælland.

Få fantastiske rejsetips og inspirerende ideer med magasinet 'MIT NORDSJÆLLAND'. Uanset om du ønsker at tilbringe din ferie med en forfriskende badetur på Nordkysten af Sjælland, eller en dejlig cykeltur i naturen, eller måske endda at udforske byernes hyggelige atmosfære eller de berømte historiske slotte, så kan magasinet guide dig til at få dejlige ferieoplevelser.

De fire mini guides, der på bagsiden inkluderer stort kort over Nordsjælland, giver dig masser af ideer og tips til steder, som du kan besøge og opleve i området. Udover at få information om seværdigheder, tips til ture, shopping, oplevelser, spisesteder og overnatning i Fredensborg, Gribskov, Halsnæs og Hillerød, kan du også finde cykel- og vandreruter i området på det flotte oversigtskort.

Så lad magasinet 'MIT NORDSJÆLLAND' samt de fire kort, være din guide til en dejlig ferie i Nordsjælland.

Mini guide for Fredensborg-Humlebæk-Nivå

Mini guide Gilleleje-Tisvildeleje-Rågeleje-Dronningmølle

Mini guide Hundested - Frederiksværk - Liseleje

Mini guide Hillerød

Magasinet MIT NORDSJÆLLAND

Magazine MY NORTH ZEALAND