Frederiksborg Slot By Night
Inspiration til

Oplevelser i Nordsjælland

Grønnessegaard Gods Nattevandring

Det skal du opleve i Nordsjælland

 

Kulturen. Historien. Kysten. Naturen. Det er den korte version. Men bag ordene gemmer sig et væld af oplevelser, du sent vil glemme. 

Slottene og det gamle middelalderkloster er mere end mursten - de er ikoniske steder, hvor historien bliver levende og foldes ud gennem rollespil, festivals og events. 

Fra historien træder du ubesværet ind i nutiden og fremtiden i museer for moderne kunst med fingeren på pulsen, banebrydende arkitektur og  innovative elektroniske festivals.

 

Backhaus-Brown

Kunst og kultur

Oplevelser i naturen

Find fred eller vær aktiv i naturen - Nordsjællands natur og kulturlandskab er rigt og varieret. Her er kilometervis af uspoleret kyst, dyb skov med hundredårige gamle træer, åbne vidder, store søer, plantager og lyngklædte bakker.

Du har alle muligheder for at dyrke din yndlingssport, hvad enten det er cykling, vandring, fiskeri, havkajak, surfing - eller at filosofere på langs i hængekøjen.

Esrum Sø med Kajak

Oplev Nordsjælland i lavt gear

For par & for børn

Skal du på ferie med kæresten, veninden eller vennen har I sandsynligvis andre ønsker og forventninger end børnefamilien. Omvendt vil forældre med børn gerne sikre sig, at der er masser af aktiviteter og sjov for ungerne. Vi har gjort det nemt for jer – I skal bare vælge.

Smag på Nordsjælland

Glem ikke det vigtigste: Du skal smage på Nordsjælland. Lokale fødevareproducenter leverer friske råvarer med saft, kraft og smag, dyrket og avlet med respekt for håndværk og dyrevelfærd. Find dem i gårdbutikker, på høstmarkeder og udvalgte spisesteder.    

Madkollektivet

God mad er livskvalitet

Nyd livet...

Vær lidt god ved dig selv. Tid til selvforkælelse og at nyde tilværelsen. Måske med lidt lækker spa & wellness? Overvejer du et romantisk bryllup, finder du de smukkest tænkelige rammer i Nordsjælland.