Gå til indhold
©  Foto:

Hundested-Rørvig Færgefart

Hundested-Rørvig Færgefart A/S. Forbindelsen på Den Danske Riviera- der binder Nordsjælland og Odsherred sammen.

Den charmerende bilfærge Hundested-Rørvig færgefart bringer dig over Isefjorden på kun en halv time. 

Nyd den smukkeste udsigt fra færgen når den krydser Isefjorden på sin tur mellem Hundested og Rørvig. Til den ene side ligger Kattegat med sit store åbne hav og på den anden side er der kik ned i Isefjorden, med sit mere rolige vand.

Op til 26 daglige afgange fra hver side i højsæsonen. Den hurtigste vej fra Nordsjælland til Jylland via Molslinien fra Sjællands Odde til Århus. Køreafstanden mellem Odden Færgehavn og Rørvig Færgehavn er ca. 33 km. 

Kombinationsbilletter

Sejl med Rørvigfærgen og oplev de flotte sandskulpturer på Hundested Havn. Isefjordsbilletten er en kombinationsbillet til færge + entre. Man får en retur færgebillet til Rørvig-Hundested Færgefart for gående + entre til Sandskulpturfestivalen for kun120 kr. Læs mere om kombinationsbilleten til Hundested-Rørvig Færgen og Sandskulpturfestivalen

Du kan også tage med Rørvig-Færgen direkte til Sommerland Sjælland som ligger i Odsherred. Sejlturen tager en halv times tid og køretiden i bil er ca. 10-15 min. fra færgen til Sommerland Sjælland. Læs mere om kombinationsbilletten.