©  Foto:

Fredensborg Camping - Landlig idyl og kultur

En campingplads med respekt for naturen. Fredensborg Camping er en stille og rolig campingoase for hele familien, hvor hunde også er velkomne.

Campingpladsen er et ældre sted, som der bliver hygget om, med respekt for den skønne natur. Den ligger midt i parklignende grønne omgivelser – og nogle steder også terrasseanlagt – hvor der er mange forskellige slags træer og buske, der giver godt med læ.

I maj og juni kan du for det meste lytte til nattergalens sang hele døgnet.

Glemt teltet? 

Hvis du vil gøre oplevelsen på Fredensborg Camping ekstra særlig, så prøv at overnatte i en kommandovogn fra 1968, som tidligere er blevet benyttet af det danske militær. Vognen er isoleret, så du kan sove trygt, når sommeren byder på blandet vejr. Du kan oplade telefonen og computeren i løbet af natten, så du har strøm til næste dags eventyr. Hvis du er på cykelferie, kan du efterlade oppakningen, låse døren i vognen og cykle ned til Louisiana Museum of Modern Art.

Tag på udfulgt i området

Campingpladsen ligger smukt placeret i det nordsjællandske landskab, og du har rig mulighed for både at tage på cykel- og vandreture i området. Samtidig er det også oplagt at kombinere din campingferie på Fredensborg Camping med udflugter til de mange nærliggende attraktioner som Fredensborg Slot, Louisiana Museum, Bakken og meget andet. Og får du lyst til lidt storbystemning, så ligger København kun en køretur væk. Hvis du vil kombinere landlig idyl og Morten Korch-stemning med storbyliv og oplevelser, så er Fredensborg Camping et godt bud på en campingplads, der kombinerer begge dele.

Åbningstider

Fredensborg Camping har åbent hele året. Se fredensborgcamping.dk for info om åbningstider, entrépriser og attraktioner i området.