©  Foto:

Hillerød Camping - Sydlandsk stemning i slotsbyen

Nyd hyggen og den sydlandske atmosfære på den blomstrende og rolige campingplads midt i centrum af Hillerød. Kåret som vinder af Danish Camping Awards 2024 i kategorien: Oplevelser.

Hillerød Camping er en blomstrende oase, indrettet med masser af blomster og planter og med en rolig atmosfære.

Pladsen ligger i gåafstand fra verdensattraktionen Frederiksborg Slot med Barokhaven og Slotssøen samt Hillerøds hyggelige shopping- og cafémiljø. Der er 15. min. gang til Hillerød station, hvorfra der er forbindelser til alle Nordsjællands spændende attraktioner og Den Danske Riviera samt S-tog til København hvert 10. minut.

Campingpladsens indretning og faciliteter

Hillerød Camping byder på gode forhold for campingvogne og autocampere, samt separat område for teltliggere. Der er en lille hyggelig legeplads med trampolin m.m., stor TV- og spisestue, stort veludstyret campingkøkken og vaskeri. Der er gratis varmt vand i køkken og badefaciliteter. Nyere servicebygning.

Hytteudlejning

Der udlejes i alt 17 hytter fordelt på 3 forskellige størrelser, samt udlejning af campingvogn. Bo f.eks. i vores dejlige 35 m2 komforthytter. Hytterne ligger i stille og rolige omgivelser og er udstyret med 2 gode soverum samt hems. Plads til i alt 6 personer (max 4 voksne og 2 børn) og med bad og toilet samt lille køkken. Ring og forhør om priser og ledig kapacitet. Komforthytterne kan lejes hele året rundt!

Salg af Copenhagen Card

Køb 24-timers, 48-timers, 72-timers eller 120-timers CPH-Card på campingpladsen.