Gå til indhold
©  Foto:

I Kongens baghave | Fredensborg Vandrerhjem

Flot vandrerhjem i historiske Fredensborg i smuk natur og helt tæt på det royale Fredensborg Slot.

Et lille familie drevet vandrerhjem, hvor du kan få en overnatning fra kun 345 kr, på eget værelse og hvor du vil blive taget godt imod af værtsparret Charlotte & Anders Fosvald, husets vagthund Akio & katten Xavi.

Søger du et helt unikt mødested til dit næste arrangement med god atmosfære, hjemlig hygge, og ikke mindst mad tilberedt med passion og variation eller blot en anden form for overnatning. Så BOOK her hos os i Kongens baghave.


• Festfaciliteter op til 60 
• Kursusfaciliteter op til 35 
• Overnatning op til 100

Seværdigheder i nærheden

I gåafstand ligger det smukke Fredensborg Slot. Besøg slottet i sommerperioden hvor der er guidede ture man kan komme med på. Hele året rundt kan man besøge slotshaven. Den private del af haven kan kun besøges i sommerperioden i forbindelse med de guidede ture.

Sejl i kajak på Esrum Sø om sommeren. Kano og kajak center Esrum Sø arrangerer kajak undervisning. Det er med garanti sjovt.  Eller besøg Falkonergården hvor du kan se shows med falke og ørne. 

Take away fra vandrehjemmet

Som noget nyt kan du købe take away på vandrehjemmet. Se om det er surdejsbrød, suppe eller andre take away retter der er på menuen denne uge.

 

 

Share your wonders: