Inspiration til aktiviteter og oplevelser for børn

VisitNordsjælland
Foto:Agnete Schlichtkrull &Tine Uffelmann

Oplevelser i børnehøjde

Oplevelser og aktiviteter for børn i Nordsjælland - vi tager i mod jer med åbne arme. Det skal nemlig være sjovt, skægt, underholdende og udfordrende at være på ferie her, og måske lærer du noget nyt?

Kombinationen af leg og læring er vi rigtig gode til. Slip fantasien løs og vær ridder eller prinsesse for en dag på Frederiksborg Slot eller opdag en verden under havet på oplevelsesplatformen på havnen i Hundested.

Børn bliver taget alvorligt i Louisianas Børnehus, hvor aktiviteter i børnehøjde tager udgangspunkt i aktuelle udstillinger. Og kreativiteten får fuld skrue på Hundested Sandskulptur Festival, hvor de kan prøve kræfter med egne kunstværker.

Når ungerne skal have brændt krudt af er der masser af gode naturlegepladser, også med borde og bænke, så I kan holde picnic i det fri. Få flere ideer her til alletiders ferie for børn – så bliver både små og store glade.

Oplevelser for børn med mystiske havdyr, elegante rovfugle og små søde grislinge

Børn elsker dyr og oplevelser med dyr. I Nordsjælland kan I nyde dem til vands, til lands og i luften. Se det kriblende liv af havdyr under overfladen på Oplevelsesplatformen i Hundested og oplev elegante rovfugle suse gennem luften på Falkonergården. For de helt små er det lykken at klappe en gris eller ae en killing på besøgsbondegården.

Sommerferie aktiviteter

 Quiz jer gennem Nordsjællands nye labyrint i Gilleleje

Quiz jer gennem Nordsjællands nye labyrint i Gilleleje

© VisitNordsjælland
Foto: Gilleleje Labyrinten

Interaktive og virtuelle oplevelser for børn og barnlige sjæle

Tag mobilen med og ud i det fri. Herude kan du jagte Pokémons, finde Kongens Dyr, tage på ekspedition med Knud Rasmussen, lære mere om Danmarks konger og dronninger eller geocache dig gennem historien i Nordsjælland.