Oplevelser i børnehøjde

Der er masser af oplevelser i Nordsjælland for de yngste. Her er en samling af dem du slet ikke kommer uden om. Slip fantasien løs og leg ridder eller prinsesse på eventyrslottet Frederiksborg Slot. Sig dav til Holger Danske i Kronborgs kasematter – men husk lommelygten, for det er mørkt og lidt uhyggeligt! Esrum Kloster har hvert år et spændende riddermarked, og på Flynderupgård Museet kan du prøve livet på oldemors tid. I Louisianas Børnehus kan du skabe din egen kunst, inspireret af den aktuelle udstilling.

Tag på marsvinesafari på Øresund med din familie, eller se en verden under havet på Øresundsakvariet. På Hundested Havn kan du også klappe en fisk i røre-bassinerne på havnekajen eller bygge dit helt eget sandslot på Hundested Sandskulptur Festival og i Frederiksværk kan du hver søndag hele sommerferien komme med på en guidet rundvisning på det gamle krudtværk. 

Læs mere

Bondegårdsbesøg, søde dyreunger eller fang en krabbe....

Hvornår har du sidst klappet en ged, en ko eller en fisk? Tag på besøg på en besøgsgård, se fisk på Øresundsakvariet eller "klap" en fisk og kom helt tæt på dyrene over og under vandet...

Læs mere

Fuld fart på ferien

Brug kroppen ude i den friske luft, det giver røde kinder og god energi -er du til action kan du skate i Multiparken eller kom Til Tops på 4 forskellige klatrebaner. ..

Læs mere

Vand og sand...

Børnesikre strande, rent vand og livreddere.. Sejlture, sandslotte og meget mere kan i opleve i Kongernes Nordsjælland

Læs mere