VisitNordsjælland
Tothaven Besøgsbondegaard Hundested

Inspiration til oplevelser for børn

Louisiana of Modern Art-Børnehuset

Oplevelser i børnehøjde

Børn skal have det bedste, og vi tager imod dem med åbne arme i Nordsjælland. Det skal nemlig være sjovt, skægt, underholdende og udfordrende at være på ferie her, og måske lærer du noget nyt?

Kombinationen af leg og læring er vi rigtig gode til. Slip fantasien løs og vær ridder eller prinsesse for en dag på Frederiksborg Slot eller opdag en verden under havet på oplevelsesplatformen på havnen i Hundested.

Børn bliver taget alvorligt i Louisianas Børnehus, hvor aktiviteter i børnehøjde tager udgangspunkt i aktuelle udstillinger. Og kreativiteten får fuld skrue på Hundested Sandskulptur Festival, hvor de kan prøve kræfter med egne kunstværker.

Når ungerne skal have brændt krudt af er der masser af gode naturlegepladser, også med borde og bænke, så I kan holde picnic i det fri. Få flere ideer her til alletiders ferie for børn – så bliver både små og store glade.

 

Mystiske havdyr, elegante rovfugle og små søde grislinge

Børn elsker dyr og oplevelser med dyr. I Nordsjælland kan I nyde dem til vands, til lands og i luften. Se det kriblende liv af havdyr under overfladen på Oplevelsesplatformen i Hundested og oplev elegante rovfugle suse gennem luften på Falkonergården. For de helt små er det lykken at klappe en gris eller ae en killing på besøgsbondegården.

Vand, sand og natur ...

Vand og sand – nogle gange skal der ikke mere til for at gøre ungerne glade. Lækre børnevenlige sandstrande med lavt vand er bare den bedste legeplads, hvor I kan bygge sandslotte, grave kanaler og finde flotte sten og muslingeskaller. De fleste har livreddere i højsæsonen. Slotssøen i Hillerød og Arresø har fine sejlture for børnefamilier med Den Lille færge og Frederikke og du kan i Naturlejren Auderød gå på opdagelse i gamle bygninger, lege i halm labyrint og plukke smukke blomster.