skip_to_main_content

Mystiske havdyr, elegante rovfugle og små søde grislinge

Børn elsker dyr og oplevelser med dyr. I Nordsjælland kan I nyde dem til vands, til lands og i luften. Se det kriblende liv af havdyr under overfladen på Oplevelsesplatformen i Hundested og oplev elegante rovfugle suse gennem luften på Falkonergården. For de helt små er det lykken at klappe en gris eller ae en killing på besøgsbondegården.

Interaktive og virtuelle oplevelser for børn og barnlige sjæle

Tag mobilen med og ud i det fri. Herude kan du jagte Pokémons, finde Kongens Dyr, tage på ekspedition med Knud Rasmussen, lære mere om Danmarks konger og dronninger eller geocache dig gennem historien i Nordsjælland. 

Frederiksborg Slot

Interaktive og virtuelle oplevelser

Med Momunity på tur i Nordsjælland

I samarbejde med VisitNordsjælland har mødrefællesskabet Momunity har været på tur i Nordsjælland. I april besøgte de Fredensborg, hvor de bla. var forbi Country Market Fredensborg, Sørup Is, Eghjorten naturlegeplads og Eghjorten discgolf. I juni var gruppen på tur igen. Denne gang blev de inviteret til Hundested, hvor de besøgte Hundested Sandskulptur Festival, her kan børnene selv lave spændende ting med sand, Restaurant Havfruen og legepladsen på havnen. Læs med her og få god inspiration til jeres næste tur med børnene. 

Vand, sand og natur ...

Vand og sand – nogle gange skal der ikke mere til for at gøre ungerne glade. Lækre børnevenlige sandstrande med lavt vand er bare den bedste legeplads, hvor I kan bygge sandslotte, grave kanaler og finde flotte sten og muslingeskaller. De fleste har livreddere i højsæsonen. Slotssøen i Hillerød og Arresø har fine sejlture for børnefamilier med Den Lille færge og Frederikke og du kan i Naturlejren Auderød gå på opdagelse i gamle bygninger, lege i halm labyrint og plukke smukke blomster.