©  Foto:

Rågeleje Klit Feriecenter

Feriecenter med 20 velindrettede lejligheder i 3 forskellige størrelser med soveplads til 4 - 6 personer. Alle med havudsigt.

Åbent hele året. Det ideellle sted for vinterbadere og solelskere

Alle lejligheder har veludstyret køkken, tv, boks til værdigenstande. Rågeleje Klit har morgenmadscafé, sauna, vaskerum, lille legeplads, dejlig solgård med grill samt et højtliggende lysthus med havudsigt. Feriecenteret har gratis wi-fi og hver lejlighed med egen P-plads.

Rågeleje

Den klassiske strand promenade, med udsigt til de stribede badehuse, følger kystvejen et godt stykke langs stranden helt tæt ved havet. Når det rigtig blæser, er der masser af kite- og windsurfere at kigge på.

Udover stranden byder området omkring Rågeleje også på meget andet smuk natur. På de lyngklædte bakker ved Heatherhill græsser fårene om sommeren og om vinteren er bakkerne perfekte til en kælketur i snevejr. Året rundt er skrænterne ud mod vandet et yndet mål for paraglidere.

Lige syd for Rågeleje finder du Maglehøje, 11 gravhøje fra Bronzealderen, hvor en 1,3 km sti leder dig rundt til dem alle. I hele området er der mange smukke gangstier og ved Rågegården kan man stadig ane den smukke have, der var her en gang med rhododendron og åkandesøer.