Unikke Mødesteder i Nordsjælland

Unikke Mødesteder

VisitNordsjælland
Foto:Helenekilde Badehotel&Nikolaj Danielsen

Konferencer, møder og fester på Sjælland

Få inspiration hos Unikke Mødesteder til det helt rigtige sted at afholde dit næste møde eller event.  I Nord- og Vestsjælland kan du vælge mellem slotte & herregårde til livets store fester, steder hvor I kan være mange, og mødefaciliteterne er i top.

Du kan også udfordre dig selv og overveje om det næste møde eventuelt skal være helt anderledes? Måske får I landet næste års strategi rundt om bålet i en tipi, eller efter at være kommet i land fra kajakturen?

En ting du kan være sikker på er, at alle mødesteder gør sig umage med deres værtskab, de bruger lokale og sæsonbestemte råvarer og tænker bæredygtigt.

Vi har gjort det nemt for Jer, at vælge lige netop det mødested der passer til Jeres behov og der er et væld af muligheder at udforske lige nedenfor 👇

Hvor skal I mødes?

Anne-Marie von Vultejus
Skal dit næste møde ligge i Nord- og Vestsjælland? Kontakt os

Forretningsudvikler | Netværksleder | Kontakt: Gribskov

amv@visitnordsjaelland.com

Lad os mødes på Den Danske Rivera

Den Danske Riviera strækker sig hele vejen fra Humlebæk i øst over Helsingør, Gilleleje, Tisvilde og slutter ved klinterne i Hundested. Her oplever du den helt særlige stemning der er ved kysten; nogle steder er landskabet råt, andre steder går de lokale i stribede badekåber langs de stråtækte fiskerhuse til havet og bader – året rundt. Fælles for kyststrækningen er det helt særlige lys, som giver dit møde noget ekstra, om du holder det på et moderne kunstmuseum eller et klassisk badehotel.

Møder i historiske rammer

Skal dine gæster gå hjem med et helt særligt minde? Så hold dit møde på et af de historiske slotte, på et kloster, et kanonstøberi eller en kro med Kongen som nabo. De steder, hvor du mærker historien i væggene, er særlige for Nordsjælland. Du får også nogle udendørs rammer forærende som kan give et ekstra pift til dit event.

Få naturen til bords

Skal teamet rystes sammen? Er I friske på at udfordre jer selv med et mødested som er lidt ud over det sædvanlige? Så hold jeres næste møde hvor der er højt til himlen, hvor I ser surferne på havet, selv kan gå en tur i vinmarken, suse en tur afsted på MTB i pausen og sidde sammen og aftale næste års strategi rundt om bålet i tipien.

Når I skal være mange

Nogle gange skal I være mange rundt om bordet, og måske skal I også have kolleger fra andre dele af landet med online. Så skal du vælge et af de store og etablerede mødesteder i Nordsjælland. Her går du aldrig forgæves med dine ønsker.  Det er også her, du finder de steder med størst overnatningskapacitet.

Så er der pause

Selvom programmet er tæt, så husk at give dine mødegæster en god lang pause, så de kan fordøje både det faglige indhold og den gode mad. Brug det vi er bedst til i Nordsjælland: at skabe oplevelser, der huskes. Slip gæsterne løs i Escape Room, eller tør du sende dem til søs på SUP? Hvis I er mere til en vinsmagning og en gåtur i vinmarken, finder du det også. Du bliver måske også overrasket over, hvem der egentlig er den sejeste på MTB?

Skal der være fest?

Til livets store mærkedage skal rammerne være helt særlige og værtsskabet være i top. Til bryllupper er slotte og herregårde perfekte til at fejre kærligheden. Til runde fødselsdage og konfirmationer passer steder som du måske selv kan være med til at sætte dit præg på, måske bedst. Men fælles for dem alle er, at rammerne vil være med til at skabe minder for livet

Hold bryllup i Nordsjælland

© VisitNordsjælland
Foto: Helenekilde Badehotel
Anne-Marie von Vultejus
Skal dit næste møde ligge i Nord- og Vestsjælland? Kontakt os

Forretningsudvikler | Netværksleder | Kontakt: Gribskov

amv@visitnordsjaelland.com