Rudolph Tegners Museum

Se her hvad du skal opleve

Fredensborg Slot

Find de bedste oplevelser i Nordsjælland

Der er store begivenheder med internationalt vingefang, der er farverige festivaler med musik og teater – og så er der hele underskoven af lokale, interessante oplevelser, du ikke vil gå glip af. Fødevaremarkeder, historiske markeder, rundvisninger, sejlture, oplevelser særligt for børn, naturoplevelser, gratis oplevelser. Find dem her.

Alle begivenheder i Nordsjælland

Foto: Tine Uffelmann

Udstillinger

Foto: Louisiana of Modern Art

Hvad interesserer dig?

Vi har gjort det nemt for dig at søge efter netop din passion. Klik på de forskellige kategorier af oplevelser.

Markeder i Nordsjælland

Mad- og fødevare events

I naturen ...

I børnehøjde

De gratis oplevelser

Sport events

Musik og koncerter

Oplevelser efter geografi

Nordsjælland er ikke større, end at du nemt kan komme frem til de begivenheder, der interesserer dig. Alligevel kan det være rart at vide hvad der sker, lige dér hvor du er. Find din by her.

Helsingør

Foto: Tine Uffelmann

Helsingør er en særdeles aktiv kulturby med store internationale festivals og en spækket koncertkalender på Kulturværftet året rundt. Oplev musik, teater, udstillinger og foredrag i og omkring Helsingør.

Hillerød

Foto: Tine Uffelmann

Find alt fra store byfester til små intime koncerter i Hillerød. Har du lyst til en rundvisning på slottet, et fejende flot show i Royal Stage eller hygge med de lokale i Buddhas Jazz Club?

Hundested

Foto: Tine Uffelmann

Hundested er især kendt for Sandskulpturfestivalen, men TimeWinder, havnefesten og Hundested By Night er også et beøg værd. Havnens kreative miljø har fine oplevelser til dig året rundt.

Fr.værk-Liseleje

Foto: Daniel Overbeck

Hop ombord på Frederikke og sejl ud på Danmarks største sø, Arresø, eller flyv om kap med drager i Liseleje. Hvis du ikke hellere vil til koncert i Gjethuset eller på rundvisning på Krudtværket.

Tisvildeleje

Foto: VisitNordsjælland

Festivalen Musik i Lejet er en ny stor sommerbegivenhed, og det traditionsrige Kildemarked lokker med dejligt kunsthåndværk. Gør fund hver sommerlørdag på loppemarkedet på Birkepladsen.   

Gilleleje

Foto: Tine Uffelmann

Græsted Veterantræf er nostalgi for fuld damp, mens Munkeruphus har fingeren på kunst- og designpulsen. Se skulpturer både inde og ude på Tegners Museum og mød de lokale i Kulturhavn Gilleleje.

Fredensborg-Humlebæk

Foto: test

Se store internationale udstillinger på Louisiana, hvis du er til kunst, design og arkitektur, og få opvisning i ældgamle jagtmetoder på Falkonergården. Fredensborg Slot inviterer indenfor i hele juli måned.

Helsinge

Foto: VisitNordsjælland

Gribskov Kultursal inviterer indenfor til masser af oplevelser med musik, teater og shows, og hver lørdag hele sommeren kan du slænge dig ved Gadekæret sammen med de lokale.

Hornbæk

Foto: VisitNordsjælland

Hornbæk har både store, lokalt forankrede begivenheder som Hornbæk Havnefest, Store Badedag, Kunst på Molen, Uge 31 og Hornbæk Kulturnat - og nye, sjove tiltag. Find dem her!