Gå til indhold
Hundested Sandskulptur Festival
Louisiana Museum of Modern Art

Se her hvad du skal opleve

Foto:Christian Warrer&Ann Jørgensen

Find de bedste begivenheder i Nordsjælland

Der er store begivenheder med internationalt vingefang, der er farverige festivaler med musik og teater – og så er der hele underskoven af lokale, interessante oplevelser, du ikke vil gå glip af. Fødevaremarkeder, historiske markeder, rundvisninger, sejlture, oplevelser særligt for børn, naturoplevelser, gratis oplevelser. Find dem her.

Louisiana Museum of Modern Art

Udstillinger

Foto: Ann Jørgensen

Hvad interesserer dig?

Vi har gjort det nemt for dig at søge efter netop din passion. Klik på de forskellige kategorier af oplevelser.

Oplevelser efter geografi

Nordsjælland er ikke større, end at du nemt kan komme frem til de begivenheder, der interesserer dig. Alligevel kan det være rart at vide hvad der sker, lige dér hvor du er. 

Frederiksborg Slot & Barokhaven

Hillerød

Foto: Ann Jørgensen

Find alt fra store byfester til små intime koncerter i Hillerød. Har du lyst til en rundvisning på slottet, et fejende flot show i Royal Stage eller hygge med de lokale i Buddhas Jazz Club?

Hundested Sandskulptur Festival

Hundested

Foto: Nikolaj Danielsen

Hundested er især kendt for Sandskulpturfestivalen, men TimeWinder, havnefesten og Hundested By Night er også et beøg værd. Havnens kreative miljø har fine oplevelser til dig året rundt.

Nakkehoved Fyr, Gilleleje

Gilleleje

Foto: Tine Uffelmann

Græsted Veterantræf er nostalgi for fuld damp, mens Munkeruphus har fingeren på kunst- og designpulsen. Se skulpturer både inde og ude på Tegners Museum og mød de lokale i Kulturhavn Gilleleje.

M/S Frederikke

Fr.værk-Liseleje

Foto: M/S Frederikke

Hop ombord på Frederikke og sejl ud på Danmarks største sø, Arresø, eller flyv om kap med drager i Liseleje. Hvis du ikke hellere vil til koncert i Gjethuset eller på rundvisning på Krudtværket.

Musik i Lejet

Tisvildeleje

Foto: VisitNordsjælland

Festivalen Musik i Lejet er en ny stor sommerbegivenhed, og det traditionsrige Kildemarked lokker med dejligt kunsthåndværk. Gør fund hver sommerlørdag på loppemarkedet på Birkepladsen.   

Louisiana Museum of Modern Art

Fredensborg Humlebæk

Foto: Ann Jørgensen

Se store internationale udstillinger på Louisiana, hvis du er til kunst, design og arkitektur, og få opvisning i ældgamle jagtmetoder på Falkonergården. Fredensborg Slot inviterer indenfor i hele juli måned.

Året rundt i Nordsjælland

Kirsebæralléen i Humlebæk

Forår

Tisvildeleje Strand

Sommer

Frederiksborg Slot og barokhaven klædt i efterårsfarver

Efterår

Frederiksborg Slot i vinterdragt

Vinter

Share your wonders: