Grøn oplevelse
©  Foto:

Best Western Hotel Hillerød

Best Western Hotel Hillerød ligger i gå afstand fra Frederiksborg Slot og Hillerøds hyggelige bykerne med masser af butikker og caféer. Hotellet er et ideelt udgangspunkt for at opleve Nordsjælland, med kort afstand til Fredensborg Slot og store naturoplevelser i Gribskov og Store Dyrehave.  

Imødekommenhed og værtskab

På Best Western Hotel Hillerød er personalet optaget af at give dig de bedst mulige rammer for et dejligt ophold. Værtskab er noget de tager alvorligt - uden at være alvorlige. Med imødekommenhed og entusiasme er de tilgængelige 24 timer i døgnet for at hjælpe dig.

Original indretning med atmosfære

Når du besøger Best Western Hotel Hillerød oplever du en ganske særlig indretning. Med inspiration i byen og naturen ligger værelserne i snoede gader med gadeskilte, et væld af grønne planter og masser af lys som vælter ind ad store tagvinduer.

Overnatning efter dit behov

De forskellige typer af værelser imødekommer både familiers, forretningsfolks og pars behov for komfortabel overnatning. Der er værelser særligt egnet for kørestolsbrugere, og værelser, hvor kæledyr er tilladt.

Restaurant krydderiet – hotellets egen restaurant

Best Western Hotel Hillerød har egen restaurant, Restaurant krydderiet, hvor både hotellets gæster og besøgende udefra kan nyde frokost- og middagsretter. Kokken anvender fortrinsvis lokalt producerede råvarer af høj kvalitet og krydderurter fra egen urtehave, til retter fra det nye nordiske og det danske køkken.

Svømmehal, fitness og oplevelser på cykel

Best Western Hotel Hillerød er nabo til Royal Stage, hvor der er mulighed for at bruge svømmehallen og fitnesscentret. I sommermånederne kan du leje cykler, og receptionen hjælper gerne med forslag til ruter og oplevelser.

I centrum af Nordsjælland

Hillerød betegnes ofte som hjertet i Kongernes Nordsjælland, og den centrale beliggenhed gør byen ideel som base for et ophold, hvor du vil opleve alt hvad Nordsjælland kan byde på: Pragtfulde historiske slotte, UNESCO verdensarv, store skove med vandre- og cykelruter, havekunst, billedkunst, museer og masser af events året rundt. 

Parkering lige ved døren

Der er stor gratis parkeringsplads for hotellets gæster, så du nemt og bekvemt kan komme til og fra Best Western Hotel Hillerød.