skip_to_main_content

Den Lille Færge M/F Frederiksborg på Slotssøen

Når du sejler med Den Lille Færge, sejler du Danmarks smukkeste sømil. Sejlturen foregår på Slotssøen i Hillerød, med en anderledes flot udsigt fra vandet til det romantiske Frederiksborg Slot og Barokhavens kaskader og formklippede monogrammer.

Den lille Færge sejler Danmarks smukkeste sømil på Slotssøen

Tag på en herlig sejltur på Slotssøen i Hillerød med en af Nordsjællands mest charmerende turistattraktioner, Den Lille Færge M/F Frederiksborg. Det er en helt særlig oplevelse for både børn og voksne at sejle på Slotssøen og se Frederiksborg Slot og Barokhaven fra søsiden, samt høre den garvede skippers gode historier imens.

Hvor starter sejlturen?

Den Lille Færge har anløbsbro neden for Torvet og statuen af Frederik 7. Herfra sejler færgen hver halve og hele time i åbningstiden. Der er afgang fra Rosenhaven ca. 5. min. senere og fra Barokhaven et kvarter senere.

Sejltider 2021

Den Lille Færge sejler i sæsonen 15. maj – 15. september 2021:

  • Mandag – lørdag kl. 11 – 17 | Søndag kl. 13-17

Sidste afgang fra Torvet er 16:30 og fra Barokhaven 16:45, alle dage. 

I skolernes efterårsferie, 16. - 24. oktober 2021:

  • Mandag - søndag kl. 12 - 16

Sidste afgang fra Torvet er 15:30 og fra Barokhaven 15:45, alle dage. 

Hvad sejler Den Lille Færge forbi?

Når du sejler en tur med Den Lille Færge, kommer du forbi den symmetriske Barokhave med formklippede træer og buske og kongelige monogrammer. Den helt store attraktion er at se Frederiksborg Slot fra vandet og komme tæt på, på en helt anden måde. Her er der god mulighed for at tage nogen flotte billeder.

Turens varighed

Sejlturen varer 25 min. og der sejles hver halve time.

Hvad koster Den Lille Færge?

Børn 10 kr., voksne 30 kr. Billet købes ved påstigning, og kan ikke forudbestilles. Du kan kun betales med Mobilepay. Har du et Copenhagen Card, er det gratis at gå ombord. 

Book hele færgen

Det er muligt at chartre hele færgen uden for almindelig sejltid, i perioden fra kl. 9.00 til solnedgang. Antal passagerer: max. 26.

Kontakt venligst Henrik Numelin, VisitNordsjælland på tlf. +454824 2626 man-fredag kl. 9-15 eller hnu@visitnordsjaelland.com