Børnevenlig strand med livredder

Mellem Hornbæk og Gilleleje strækker Dronningmøllebugten sig i en blid bue, som giver plads til en vidunderlig lang, børnevenlig sandstrand. Navnet Dronningmølle, dronningens mølle, stammer fra den vandmølle som i 1588 blev opført tæt ved Esrum Å’s udløb i Kattegat, på en grund som tilhørte Frederik d. 2. hustru, Dronning Sofie. 

 
 

Rudolph Tegners Museum & Statuepark

På Rudolph Tegners Museum & Statuepark finder man kombinationen af arkitektur på højt niveau kombineret med en interessant billedhuggers værker  - placeret i en storslået natur. 

Munkeruphus

Munkeruphus er et udstillingssted beliggende ud til Øresund mellem Gilleleje og Dronningmølle. Fra 1958 til 1986 var Munkeruphus arbejdssted og hjem for den anerkendte kunstner Gunnar Aagaard Andersen 

Kort over Dronningmølle

Store oplevelser i Kongernes Nordsjælland

En verden af oplevelser venter dig.....

Dronningmølle Strand

I dag er Dronningmølle mest kendt for sin fremragende badestrand, som strækker sig i hele bugtens længde. Vidunderlig, bred sandstrand, hvor vandet kun langsomt bliver dybt, så ungerne trygt kan tumle sig i det lave vand (selvfølgelig under opsyn!) og bagefter bygge de flotteste sandslotte.

Stranden er handicapvenlig, med kørestolsrampe i forbindelse med parkeringspladsen ved Dronningmølle Top Camp. Der er livredderpost på stranden i højsæsonen. 

Find hjertestarter

Brug for en hjertestarter? - Klik her og find alle de registrerede i Danmark