Rudolph Tegners Museum - sneen dækker skulpturen i parken
Vinter ved Frederiksborg Slot i Hillerød

Nyd vinteren ...

Foto:Tine Uffelmann&Tine Uffelmann

Vinteroplevelser i Nordsjælland

Temperaturen daler og dagene er korte og mørke. Du har mest lyst til at krybe i ly indendørs - men Nordsjælland har en masse fantastiske oplevelser til dig, så kom frit frem! Vi har samlet de bedste til dig her, inden for spa & wellness, kunst & kultur, madoplevelser, begivenheder og børneoplevelser. Find lyspunkter til din vinter her.

© VisitNordsjællandFoto: Ann Jørgensen
© VisitNordsjællandFoto: Tine Uffelmann
Skøjtning i Hørsholm

Vinterferie for hele familien

Foto: Ann Jørgensen

Vinter på museerne

Nordsjælland har et væld af museer, der er et besøg værd hele året også om vinteren. Nogle af de museer, som er åbne hele året er Louisiana Museum of Modern ArtFrederiksborg Slot samt Nivaagaards Malerisamling. Disse museer har enestående samlinger af kunst og kulturhistorie og tilbyder en dybere forståelse for kunstens og historiens betydning.

En tur til et museum kan også være en god mulighed for at tilbringe tid udendørs. Mange museer i Nordsjælland har smukke parker og haver, hvor du kan slentre rundt og nyde naturen og kunsten i naturen. Det er en dejlig måde at tilbringe en kold og klar vinterdag på. 

Tid til mad & drikke

I Nordsjælland tilføjer vinteren en hyggelig atmosfære til madoplevelserne. Med et stort udvalg af restauranter, kan du forkæle dig selv med lokalt forankrede køkkener og nyde den skønne udsigt over havet. Hvis du søger en mere rustik oplevelse, tilbyder de landlige spisesteder en charmerende oplevelse. Uanset om det er at nyde traditionelle danske retter eller udforske gourmetmuligheder, giver Nordsjælland rigelige muligheder for at opleve både restauranter, bistroer og caféer i de kølige måneder. Så pak dig godt ind, nyd varme drikke og smag på sæsonen i vores dejlige region af Danmark.

Vinter i Gribskov - Gå en tur ad Tisvildevejen

Tip til 3 ting du kan lave om vinteren i Nordsjælland

© VisitNordsjælland
Foto: Tine Uffelmann