Gå til indhold
Sommerferie ved Tisvilde Strand
Ishuse i Nordsjælland

Hvad længes du efter... samvær, sol og sommer?

Foto:Daniel Overbeck&Daniel Overbeck

Tag på sommerferie i Nordsjælland

Vi længes alle sammen efter at komme UD i den danske sommer. Bade i herligt friskt havvand, få solvarmt sand mellem tæerne og smil på læben. Og være sammen. Om store oplevelser, som giver ferieminder mange år efter – for det er oplevelserne, vi husker. 

Besøg et eventyrligt slot om formiddagen – vi har hele 2 af dem og et spændende kloster - og hop i bølgerne om eftermiddagen. Tag på cykel til Louisiana og oplev verdenskunst for børn og voksne, eller tag cyklen ud i det blå og oplev varieret natur. Og vil børnene i Tivoli, så tag en hurtig afstikker til København.

Du får nemlig hele pakken i Nordsjælland: Hav, strand, natur og masser af kulturoplevelser. Vi glæder os til at se dig!

Liseleje Strand
Foto: Nikolaj Danielsen
Nordsjællandske strande
Foto: Daniel Overbeck

Smag på den Nordsjællandske sommer

Røde, solmodne bær der driver af saft og smag er indbegrebet af sommer. Find dem og andre lokalt producerede fødevarer i Nordsjællands mange gårdbutikker, som ligger strøet ud over landskabet. Hop på cyklen, og gør madindkøb til en oplevelse. Glem ikke nydelsen.

Hvilken overnatning passer til dig?

En god nattesøvn og et godt morgenmåltid er vigtige ingredienser på ferien. Find den overnatningsform der best passer på dig og din familie. 

Aktiv ferie – mærk at du lever!

Sejlads, surfing eller SUP? Nordsjællands lange kyststrækning indbyder til alle typer af vandsport. Mærk havet, blæsten og solen, og nyd at være aktiv i din ferie. Er du mere til cykling, vandring eller ridning i skoven, er Nordsjælland gennemskåret på kryds og tværs af afmærkede cykelruter, vandrestier og ridestier.

Share your wonders: