Gå til indhold
Tisvildeleje Strand
Hvad længes du efter...

Samvær, sol og sommer?

Sommer i Nordsjælland

Tag på sommerferie i Nordsjælland

Vi længes alle sammen efter at komme UD i den danske sommer. Bade i herligt friskt havvand, få solvarmt sand mellem tæerne og smil på læben. Og være sammen. Om store oplevelser, som giver ferieminder mange år efter – for det er oplevelserne, vi husker. 

Besøg et eventyrligt slot om formiddagen – vi har hele 2 af dem og et spændende kloster - og hop i bølgerne om eftermiddagen. Tag på cykel til Louisiana og oplev verdenskunst for børn og voksne, eller tag cyklen ud i det blå og oplev varieret natur. Og vil børnene i Tivoli, så tag en hurtig afstikker til København.

Du får nemlig hele pakken i Nordsjælland: Hav, strand, natur og masser af kulturoplevelser. Vi glæder os til at se dig!

Nordsjællandske strande
Liseleje Strand

Hvilken overnatning passer til dig?

En god nattesøvn og et godt morgenmåltid er vigtige ingredienser på ferien. Find den overnatningsform der best passer på dig og din familie. 

Aktiv ferie – mærk at du lever!

Sejlads, surfing eller SUP? Nordsjællands lange kyststrækning indbyder til alle typer af vandsport. Mærk havet, blæsten og solen, og nyd at være aktiv i din ferie. Er du mere til cykling, vandring eller ridning i skoven, er Nordsjælland gennemskåret på kryds og tværs af afmærkede cykelruter, vandrestier og ridestier.