Gå til indhold

Årstiden skifter

VisitNordsjælland
Foto:Daniel Overbeck&Tine Uffelmann

Sensommer -og efterår i det nordlige Sjælland

Sensommeren og efteråret er et af årets smukkeste tidspunkter at holde ferie på eller tage en tur ud i det fri. Den høje blå himmel, det gyldne lys og naturen i sin farverige pragt er den perfekte kulisse til at opleve de historiske slotte og mærke den friske luft ved skov og strand.

Tag børnene med ud og oplev, hvordan efteråret kan bruges til at være aktiv på cykel eller ved vandet. Find svampe og blade i skovbunden og mærk skovens dybe stille ro. Tag en tur ud til kysten, få farve i kinderne og find sjove sten langs strandkanten. Eller lad nysgerrigheden guide jer frem til sjove og stærke museumsoplevelser for både voksne og børn. Bliv inspireret til de mange oplevelser her

Det er også for børn...

Når børn er glade er forældre det også. Ferie er et frirum til at være sammen – find masser af hyggelige, sjove og seje oplevelser i børnehøjde i efterårsferien. Løs gåder på klostret i Esrum, klæd dig ud i historiske dragter på Frederiksborg Slot, oplev det imponerende show når falkene letter i Fredensborg eller lad dig skræmme fra vid og sans til horror walken genne gaderne i Hillerød. Det og meget mere kan du opleve i uge 42 som er efterårsferien. 

Pige leger i den smukke efterårs skov

Det sker i efterårsferien

Foto: Tine Uffelmann

Flyt dig – få en kunstoplevelse der rykker

God kunst skal gøre noget ved os, og ikke bare være behagesyg dekoration. Nordsjællands kunstmuseer har noget på hjerte og fingeren på pulsen – og barren ligger højt. Både hos de helt store og de mere skjulte perler.

Tag på tur i naturen

© VisitNordsjælland
Foto: Daniel Villadsen

Share your wonders: