Heatherhills

På vej mod en grønnere turisme i Nordsjælland

Foto: Ann Jørgensen

Bæredygtighedskonference: bæredygtig turisme, men hvordan?

Vær med, når VisitNordsjælland inviterer til konference om bæredygtig turisme, og hør, hvad en grøn strategi betyder for din virksomhed. Kan vækst- og bæredygtighedsmål forenes og hvilke mål skal vi sætte os som destination?

TID


Torsdag d. 12. marts 2020

 

Kl. 9.45 – 15.00

STED


Royal Stage Hillerød VIP Lounge

 

Milnersvej 41
3400 Hillerød

TILMELDING


Arrangementet er gratis.

 

Der er begrænset antal pladser.

TILMELD DIG NU
 

Tilmeld dig her på dette link senest den 2. marts 2020.


Se hele programmet for dagen

Mød oplægsholderne ...

De tre nationale turismeselskaber byder ind med, hvordan det går med den grønne turismeomstilling, og folketingsmedlemmerne giver deres bud på, hvad de vil gøre for at skabe bedre rammebetingelser for et grønt turismeerhverv. 

Thomas Køster, Rabarbergården
Thomas Køster ejer og driver det økologiske landbrug Rabarbergården i Nordsjælland sammen med sin kone, Louise, og en gruppe dedikerede medarbejdere. Rabarbergården driver foruden landbrug også restaurant, landhandel, planteskole, skolehaver og formidling. 

Anna Fenger Schefte, journalist og forfatter
Anna Fenger Schefte har som selvstændig forfatter og journalist beskæftiget sig med klima og bæredygtighed i 10 år. Hun har skrevet for ugebrevet Mandag Morgen, for tænketanken Sustania samt flere publikationer om klima og bæredygtighed. 

Kirsten Munch Andersen, politisk direktør HORESTA
Kirsten Munch Andersen er politisk direktør og ansvarlig for HORESTAs politiske interessevaretagelse. HORESTA repræsenterer som hotel-, restaurant- og turisterhvervets hovedorganisation nogle af de vigtigste væksterhverv i Danmark. 

Jacob Clausager Johansen, Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden
Jacob Clausager Johansen er relationschef ved Copenhagen Business Hub. Erhvervshus Hovedstaden rådgiver iværksættere og virksomheder på tværs af hovedstadsregionen. 

Lotte Fonnesbæk, direktør Pharmakon Konferencecenter
Lotte Fonnesbæk er direktør for Pharmakon Konferencecenter i Hillerød. Pharmakon Konferencecenter er et af de største møde- og konferencecentre i Nordsjælland. Pharmakons restaurant har det Økologiske Spisemærke i bronze. 

Jan Olsen, direktør VisitDenmark
Jan Olsen er administrerende direktør for turismeorganisationen VisitDenmark. VisitDenmark markedsfører Danmark internationalt for at udbrede kendskabet til landet som rejsemål, og tiltrække flere internationale ferie- og erhvervsturister.  

Mikkel Aarø-Hansen, direktør Wonderful Copenhagen
Wonderful Copenhagen er hovedstadsregionens officielle turismeorganisation som har til formål at fremme og udvikle erhvervs- og ferieturismen til gavn for almennyttige interesser.

Jens Haugsted, Dansk Kyst – og Naturturisme
Dansk Kyst- og Naturturisme er en erhvervsdrivende fond, der vil udvikle og skabe vækst i kyst- og naturturismen i Danmark.

Sune K. Jensen, Dansk Industri.
Sune K. Jensen er chef for turisme og oplevelsesøkonomi i Dansk Industri. DI er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation.

Henrik Møller
Henrik Møller er medlem af Folketinget for Socialdemokratiet. Tidligere medlem af Helsingør Byråd.

Hans Andersen
Hans Andersen er medlem af Folketinget for Venstre. Byrådsmedlem i Frederikssund Kommune.

Kristian Heegaard
Kristian Heegaard er medlem af Folketinget for Radikale Venstre. Byrådsmedlem i Fredensborg Kommune.