Hundested & Lynæs - autentiske byer med charme og kant

Her finder du et moderne bryggeri med fremragende øl, værksteder med innovativ glaskunst og smykkedesign, der giver genlyd ude i verden side om side med et klassisk bådværft, et vodbinderi og en smedje. En sjov blanding af intakt maritim atmosfære og moderne kunst og design, som gør Hundested til en ganske særlig oplevelse.

Besøg polarforskeren Knud Rasmussens Hus i det unikke naturområde ved Spodsbjerg Fyr, og tag en afstikker til Lynæs, som er et paradis for wind- og kitesurfere, og hvor du finder charmerende vildmarks overnatning. Her i det idylliske fiskerleje, finder du en moderne lystbådehavn, gode spisesteder, nye og anderledes overnatningsformer, spændende aktiviteter og en autentisk charme. 

 

 

Åbn i Google Maps
Adresse

Havnegade 20

3390 Hundested

Koordinater

Længdegrad : 11.846123

Breddegrad : 55.965868

Seværdigheder og aktiviteter

Besøg polarforskeren Knud Rasmussens hus, et levende museum midt i den dramatiske natur ved Spodsbjerg Fyr. Eller tag en slentretur på havnen, indsnus atmosfæren og besøg Sandskulpturfestivalen og de mange åbne gallerier, værksteder og butikker.
 

Lynæs Havn

Lynæs - Det idylliske fiskerleje og surferparadis

Hvorfra kommer byens navn Hundested fra? Jo, engang lå her et vidtstrakt stenrev, hvor et stort antal sælhunde levede og ynglede. Flere danske konger og deres jagtselskaber kom til Hundested for at jage sæler.

Besøg en landsby

Der er mange smukke steder at besøge i området, men vi anbefaler især at du stopper ved en af disse små, men meget smukke landsbyer.

Anbefalinger til dig...

I juli 2020 havde VisitNordsjælland influenceren ROCKPAPERDRESSES på besøg i Hundested og Lynæs. Det er der kommet denne guide til oplevelser ud af. Rigtig god fornøjelse.

Kikhavn v. Hundested

ROCKPAPERDRESSES guide til Hundested & Lynæs

Praktisk information

Her finder du nyttig information til planlægning og brug under din ferie i Hundested  

Find åbningstider på turistinformationen, planlæg din ferie, se kort over byen, hvordan kommer man rundt med offentlig transport, læs VisitNordsjællands feriemagasin, find en blå flag-strand og hvor lejer man en cykel?