Oplevelsesplatformen "Klap en Fisk"

"Klap en fisk"

Hundested havn har en utrolig spændende attraktion - den 75 kvadratmeter store flydende platform - "Klap en fisk", udstyret med to lavvandede rørebassiner, hvor man kommer tæt på havets forunderlige verden. Forskellige fiskearter samt krabber hentes ind fra Kattegat og Isefjorden af lokale fiskere. 

Anlægget er døgnåbent, dvs man kan besøge den når man vil, i hele perioden fra påske til slutningen af oktober. I vinter perioden er bassinerne lukket og uden fisk. 

Til information: Hvis der er net over bassinerne når man kommer betyder det ikke at der er lukket tværtimod, skal man SELV fjerne nettet og stille det til side. Ligeledes skal den som sidst er på platformen om aftenen lægge nettene på igen.

Biologistuderende på platformen:

Der er biologer på platformen alle hverdage og lørdage i perioden Skt. hans til første weekend i august. De biologistuderende fra KU brænder af engagement i samspillet med børn og voksne. Besøg platformen i perioden og oplev det! I perioden 1. juni til 1. september er platformen på søndage bemandet med lokale ildsjæle.

 

 

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordsjælland info@visitnordsjaelland.com
 

Kontakt

Adresse

Nordre Beddingsvej 39, Hundested Havn
3390 Hundested

Fakta

  • Type

    • Aktivitetsmuligheder for børn

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 11.846116
Latitude : 55.96508