©  Foto:

Kom med til langbordsmiddag hos familien Cardenau ved Arresø

Træd ind i Cardenau-familiens verden af fortryllende gastronomi, hvor de åbner dørene til deres stråtækte landsted ved Arresø og byder dig velkommen i deres private gemakker.

Cardenau familien byder velkommen i private rammer på deres stråtækte landsted ved Arresø.

Følg med på en uovertruffen rejse gennem Francis' kulinariske eventyr, hvor velsmag og sæsonens fineste råvarer er i centrum. Med rødder i traditionerne fra de legendariske Le Sommelier-dage og strejf af inspiration fra Kommandantens storhedstid, inviteres du til en rustik oplevelse, hvor smagsnuancerne danser i takt med dine sanser.

Tidligere Michelin-kok og restauratør Francis Cardenau har sammen med familien - hustruen Henriette, datteren Claire og sønnen Victor åbnet deres private hjem til en ekstraordinær gastronomisk aften i landlige omgivelser.
 
I den hyggelige lade, indrettet med langborde, levende lys og hvide duge, venter der plads til 32 særlige gæster. Prisen for denne eksklusive begivenhed er 1300 kr. per person, og inkluderer en udsøgt symfoni af snacks, bobler, en 3-retters menu akkompagneret af nøje udvalgte vine samt alkoholfrie alternativer, og til sidst afslutning med te og kaffe.

Praktiske oplysninger til arrangementet

  • Sted: Hos Francis Cardeneau ved Arresø i Nordsjælland. Adressen tilsendes ved bestilling. 
  • Dato: 5-6 juni, 26-27. juni, 24-25. juli, 7. august, 21-22. august 2024 kl. 17:30
  • Pris: Kr. 1.300.- per. person | Køb billetter