©  Foto:

Ann´s Lækkerier | Bageri & Café ved Lynæs

Hos Ann´s Lækkerier, som er en lille café og bageri i Lynæs, kan du i weekenden købe kager, boller og brød og i sommerperioden nyde de friskbagte lækkerier i den lille forhave.

Nordsjællands mindste bageri, beliggende i det charmerende Lynæs, drives af Ann Yde, der byder på skiftende lækkerier inden for småkager, kager og brød

Dette hyggelige bageri i det charmerende Lynæs, beliggende på vejen ned mod stranden i det nordlige Sjælland, er en af de mindre bagerier i området.

Bageriet er drevet af Ann Yde, der har over 12 års erfaring i at kreere et væld af småkager, kager og brød i forskellige varianter. Sortimentet skifter med årstiderne og byder på en skatkiste af forskellige bagværk.

Du kan nyde et bredt udvalg af brød og kager fra bageriet, og småkagerne kan også findes i forskellige butikker rundt omkring i Nordjylland, samt direkte fra bageriet selv.

I perioden fra midten af juni til slutningen af august kan du besøge bageriet og nyde deres udendørs kaffehus i den hyggelige gårdhave i weekenden fra kl. 11-16. Derudover har bageriet åbent for salg næsten året rundt om lørdagen fra kl. 10 til kl. 12. Hold øje med skiltet ude foran bageriet for at sikre, at de er åbne.

For yderligere oplysninger om Ann's Lækkerier, kan du besøge bageriets Instagram eller Facebook-sider.