VisitNordsjælland

Hillerød - slotsby & shoppingcentrum

Med Frederiksborg Slot som fyrtårn og med et blomstrende handelsliv i centrum er Hillerød det ideelle udgangspunkt for at kombinere shopping med kultur - og naturoplevelser i Nordsjælland.

 

Hillerød Madmarked
Frederiksborg Slot- Maleri med krigsskibe

Hillerød er hjertet i Nordsjælland. Her ligger Nordsjællands største handels- og shoppingscentrum. Slotsbyen har over 250 spændende butikker, så uanset om du leder efter de populære butikskæder eller den lille "skæve" butik er der garanti for fristelser i byen ved slotssøen.

En pulserende by med vitale forbindelser ud til hele regionen.
Både historisk, nutidigt og rent trafikalt er Hillerød et naturligt centrum i Nordsjælland. Nordens smukkeste renæssanceslot er samlingspunktet som binder byen sammen, mens Parforcejagtlandskabet trækker linjer ud i naturen som omgiver byen.  

Også i dag er Hillerød en by, hvor livet nydes. Tæt nok på hovedstaden til at du kan komme nemt hertil – langt nok væk til at du er tæt på naturen og kan trække vejret frit. En by, hvor historien er levende, fordi den er en del af hverdagen. Og en levende by, hvor nye historier hele tiden opstår.

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

3400 Hillerød

Koordinater

Længdegrad : 12.302982

Breddegrad : 55.929455

Absolutte topattraktioner

Frederiksborg Slot og Barokhaven er oplevelser, du ikke må snyde dig selv for. Frederiksborg er Nordens største renæssanceslot, et rigtigt eventyrslot med pomp og pragt, som vækker både børns og voksnes fantasi. Slotshaven består af flere smukke haveanlæg, hvor Barokhaven er stjernen. Her kan du se havekunst i særklasse, med snorlige hække, formklippede kongelige monogrammer og plaskende kaskader, der falder i terrasser ned mod Slotssøen.

Praktiske oplysninger

Her finder du praktisk information til planlægning og brug under din ferie. 

Find åbningstider på turistinformationen, planlæg din ferie, se kort over byen, hvordan kommer man rundt med offentlig transport, læs det store feriemagasin for Nordsjælland, og hvor lejer man en cykel? Få svar på dette og mere her.