©  Foto:

Hillerød - Nordsjællands handelscentrum

Har du et ”shopping-gen”, der elsker at blive luftet? Så er Hillerød den helt rette destination at sætte kursen mod. Små unikke butikker blander sig med populære kædeforretninger og tilbyder ALT til hele familien.

De to gågader, Helsingørgade og Slotsgade, er forbundet af Torvet, og byder begge, ud over mode- og livstilsvarer på flere små delikatesse butikker - blandt andet to vinspecialister, et chokolademageri, bager og en fiskeforretning.

Året rundt finder butikkerne forskellige lejligheder til en eller anden form for udsalg, så der er næsten altid mulighed for at gøre et godt køb.

Slotsarkaderne

Med direkte indgang fra gågaden ligger Slotsarkaderne smukt integreret i Hillerød. Det store shopping center, repræsenterer nogle af Nordsjællands største butikker inden for sport, børnetøj og bolig samt områdets største varehus; Bilka. Når I har brug for en pause, er der flere cafeer hvor man kan slå sig ned,

Godt råd fra os. Vent med at shoppe til I har besøgt Frederiksborg Slot og sejlet på søen med den lille færge – det er nemlig så klodset at gå rundt med flydte indkøbsposer der.

Find indkøbsmuligheder i Hillerød i denne butiksoversigt