Hits for Kids: Store oplevelser for de små

Der er massere af oplevelser i Nordsjælland for de yngste. Her er en samling af dem du slet ikke kommer uden om. Slip fantasien løs og leg ridder eller prinsesse på eventyrslottet Frederiksborg Slot. Sig dav til Holger Danske i Kronborgs kasematter – men husk lommelygten, for det er mørkt og lidt uhyggeligt! Esrum Kloster har hvert år et spændende riddermarked, og på Flynderupgård Museet kan du prøve livet på oldemors tid. I Louisianas Børnehus kan du skabe din egen kunst, inspireret af den aktuelle udstilling. Tag på marsvinesafari på Øresund med din familie, eller se en verden under havet på Øresundsakvariet. På Hundested Havn kan du også klappe en fisk i røre-bassinerne på havnekajen. En tur med Nordsjællands Veterantog er hyggelig for både store og små, 

Klæd dig ud som prins eller prinsesse

Prinsesse Marie eller prinsesse Isabella? På Frederiksborg slot kan de mindste drømme blive til den store virkelighed

Louisiana Museum of Modern Arts Børnehus

Børnehuset på Louisiana har 500 kvadratmeter fordelt over tre etager. Her kan børnene være kreative og udforske kunsten på deres helt egen måde. Der er åbent værksted alle dage.

Havtyren Naturlegeplads

På Lisehøjvej i Liseleje ligger den populære naturlegeplads Havtyren, som udover Havtyren rummer gynge, rutsjebane, balancebomme, stativer til armgang mm.

 


En tur i mp:H Multiparken

I mp:H Multiparken i Helsingør er der for alvor fart over feltet. Her skal I prøve parkour og at skate på det 3000 kvm. store areal BOWLEN.

Til-Tops - trætops-klatrepark

I Hornbæk ligger Nordsjællands eneste klatrepark, Til-Tops. Der findes baner i træerne i forskellige sværhedsgrader, og de er nøje tilpasset barnets alder og vægt.

Danmarks Tekniske Museum

Danmarks Tekniske Museum er et eldorado for nysgerrige børn og voksne. Her er der familieoplevelser for fuld kraft. I kommer tæt på naturvidenskab, teknik og industri – herunder luftfart.

Øresundsakvariet

Oplev Øresundsakvariet og dyrelivet i Øresund. Føl på en søstjerne eller en kammusling i de store føleakvarier eller deltag i fodring af dyrene eller nogle af de mange andre aktiviteter.

Oplevelses platformen "Klap en Fisk"

 "KLAP EN FISK"....Kom tæt på havets forunderlige verden på den store oplevelsesplatform på Hundested Havn

 

Besøgs bondegården Grønnehavegaard

På Grønnehavegaard er der guidet rundvisning til de mange forskellige dyr, børnene kan sidde på bænke og kæle med marsvinunger, kaninunger, kyllinger og katte.

Vandresteder og gode stier i Nordsjælland

Oplev Nordsjælland skridt for skridt i vandrestøvler eller gummistøvler

Events i børnehøjde

Læs her om alle de spændende begivenheder for børn i Kongernes Nordsjælland