©  Foto:

Det sker i Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Oplev Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Det er nemlig ikke kun et område på et kort, ikke kun en skov, ikke kun en strand. Nationalpark Kongernes Nordsjælland er et levende kulturtilbud, fyldt med events og arrangementer. Se, hvad der sker netop nu.

Tag på opdagelse i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. 

Du kan selvfølgelig gå en tur i den. Men du kan også lære nationalparken at kende på anden måde. Udforsk Nationalpark Kongernes Nordsjælland gennem guidede ture, foredrag og oplevelser indenfor kultur, historie og natur.

Hør fortællinger og foredrag om skovene gennem årene i Nordsjælland. Kom med Nordsjællands Naturskole ud i naturen og oplev alt det spændende, som naturen har at byde på. Lær gennem foredrag, hvordan de danske konger har sat deres aftryk og gjort Nordsjælland til det, det er i dag. 

Book din billet til events i nationalparken

Hvad er Nationalpark Kongernes Nordsjælland?

Nationalpark Kongernes Nordsjælland ligger, som navnet mere end antyder, i Nordsjælland. Den strækker sig over 263 km2 og er Danmarks næststørste nationalpark. 

I nationalparken kan du opleve flere imponerende naturområder og kulturskatte, blandt andet Parforcejagtlandskabet (UNESCO), landets to største søer, Arresø og Esrum Sø, heder, slotte, kloster og havørn.

Se mere om Nationalpark Kongernes Nordsjælland