Esrum Kloster Butik

Foto: VisitNordsjælland
Aktiviteter
Shopping
Adresse

Klostergade 11-12, Esrum

3230 Græsted

Kontakt

E-mail:kloster@esrum.dk

Telefon:48360400

Udstillingsrum og Klosterkælder vil i løbet af 2019 gennemgå en omfattende renovering. Det betyder at udstillingen ”Mennesket i Klosteret” og Reformationsspillet ”Tro, Magt & Kaos” vil være lukket frem til efterårsferien i oktober. Der afholdes stadig festivaler, ferieaktiviteter, madfortællinger og meget mere. Se mere på esrum.dk

Butikken er midlertidig flyttet til Møllegården. Her kan du få ægte klosterprodukter, trappistøl, lokale herligheder og meget andet. Det er også her du kan hente information om pilgrimsvandring, arrangementer og meget andet. Møllecaféen er åbent som sædvanlig, ligesom der er fri adgang til Naturlegepladsen, Klosterhaven og udendørsudstillingen ”Klosteret i Landskabet”.

 

I klosterbutikken finder du et bredt udvalg af Esrums klosterprodukter som øl, brændevin, honning, middelaldersennep og meget andet. Derudover er der hentet mange lækre varer hjem fra franske klostre. Du kan bl.a. købe sæbe og crème, confit, syltede frugt, paté og ost.

Af lokale kvalitetsprodukter kan nævnes – økologisk mel, honning, saft, vin, årstidens grøntsager, karameller, marmelade og meget andet.

Køb en souvenir med hjem i form af middelalderinspirerede træfade og sværd, lerkrus, benskeer, hævekurve, fade med trug, uld og sokker, plakater, bøger osv.

Eller køb en bog med hjem. Esrum Kloster har egne publikationer: “Esrum Klosters Døtre”, “Bogen om Esrum Kloster”, “Esrum Kloster – storhed og fald” og bøger om cistercienserordenen og livet i middelalderen. Og så kan du købe historiske bøger om lægeurter og kogekunst, foruden mange nye kogebøger om syltning, konservering og meget andet. 

Adresse

Klostergade 11-12, Esrum

3230 Græsted

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland