Gå til indhold
©  Foto:

Robin Hood

Nordsjællands Teater åbner op for deres første forestilling i sommeren 2023. Vær med til et brag af en forestilling, når Robin Hood teaterstykket debuterer på scenen. 

Nyt Teater i Nordsjælland

Det er en stor livsdrøm, der går i opfyldelse, når kunstnerisk leder Chris Skytte til sommer byder publikum velkommen til Nordsjællands Teaters første forestilling

Alt på et bræt

Tusmørket sænker sig, faklerne tændes, og et forventningsfuldt publikum finder deres pladser. Musikken begynder, og Robin Hood rider ind på scenen.

Robin Hood spiller fra d. 12.-31. juli den kommende sommer, og det bliver Fredbogård, der kommer til at danne de naturskønne rammer omkring forestillingen.

En magisk helhedsoplevelse

Det er vigtigt for den nye teaterleder, at der også er plads til lokale skuespilkræfter i det nye projekt. Derfor vil der blive inviteret til åben audition på forestillingen til marts, hvor de sidste roller besættes. Herudover vil der være mulighed for at deltage i en række øvrige aktiviteter, for dem der har lyst til at blive en del af Nordsjællands Teater. Når Robin Hood spiller på Fredbogård til sommer, er det nemlig ikke kun scenen, der kommer liv på.

Køb billetter til Robin Hood: www.nordsjællandsteater.dk via billetto

Fakta om forestilligen

  • Spilleperiode 12.-31.juli 2023 (tirsdag-søndag kl. 19.30)
  • Billetpris: 225 voksne 150 børn (anbefales fra. 6 år og op)
  • Varighed 2 t 15 min. inklusiv pause
  • Forestilling: Robin Hood
  • Sted: Fredbogård, Holtvej 40, 3230 Græsted

Share your wonders: