Gå til indhold
©  Foto:

Ørby Vingård & gårdbutik

Ørbyvingaard ligger på en bakketop i Ørby ved Helsinge. Her er der sat 2200 vinstokke, druesorterne er Rhondo og Solaris og  Boleo.

På Ørby Vingård bliver der årligt høstet ca. 6,5 tons druer, som er godkendt til producering af dansk vin med egen godkendt gårdbutik.

Druerne er plukket manuelt og håndsorteret for at få den bedste kvalitet, vi bestræber os på, at fremstille en fin og smagfuld vin til glæde for den danske vinelsker. Der afholdes vin arrangementer fra 8 personer til 50 personer.

Vinmarken blev etableret i årene 2006 og 2007 består af 2200 vinstokke. Druesorterne er Rhondo, Boleo de blå druer og Solaris den hvide drue. Godkendt producent af dansk vin, med eget godkendt vineri og gårdbutik og medlem af Danske Vinavlere. Druerne er plukket manuelt og håndsorteret for at få den bedste kvalitet.

Det er muligt at komme på rundvisning efter aftale fra april til november. Der er plads op til 50 personer- dog minimum 8 personer-på rundvisningerne. Prisen for arrangementet er kr. 125,00 pr. person, inkl. smagsprøver.   

Vinen sælges fra Gårdbutikken, der også sælger gårdens lam som bliver slagtet om foråret.