Haldbjerg Shelters

Outdoor Oplevelser

Langs Nordkysten findes brede, hvide sandstrande med pragtfulde bademuligheder, f.eks. ved Hundested, Dronningmølle og Tisvildeleje. Andre steder giver høje skrænter en betagende udsigt over Kattegat, som ved Gilbjerg Hoved og Heatherhills lyngklædte bakker. Gribskov er Danmarks næststørste skov og et enestående naturområde med skovsøer, moser, enge og bakkede overdrev og nu del af nationalpark Kongernes Nordsjælland. Skoven er en guldgrube af naturoplevelser. Hvad med en overnatning i det fri, i shelter eller på teltplads? Få masser af inspiration til udendørsoplevelser her på siden.

Ved Hundested møder det barske Kattegat den blidere Isefjord og Roskilde Fjord. Oplev det hele fra cykelsadlen ad Nordkyststien, rute 47. Danmarks to største søer, Arresø og Esrum Sø, ligger i Nordsjælland. Her kan du ro i kano eller padle i kajak, fiske og nyde det rige fugleliv. Benyt de gode grill-pladser langs Esrum sø, og stævn i sommerperioden ud med den charmerende bådfart M/S Frederikke på Arresø. 

 

Nordsjælland indbyder til masser af aktivitet i, på og under vandet samt til lands

Oplev Nordsjællands kyst gennem de lokale. Kast dig i bølgen blå..mærk suset og spændingen ved at suse ud over vandet. Oplev Nordkysten og den smukke natur fra vandsiden af. Her er fantastiske muligheder for en dejlig dag ved vandet- Eller udfordre dig selv indenfor alle former for udendørssport. Naturfitness, klatrebaner og guidede ture. Nordsjælland har outdoor aktiviteter uanset om du er til cykel, kano/kajak, golf eller surf. 

Esrum Sø med Kajak

Oplev Nordsjælland i lavt gear

Find mere inspiration...

Surfing ved Lynæs

Surfing

På cykel i Nordsjælland

Cykelferie

Lystfiskeri ved Esrum sø

Fiskeri

Til hest på Tisvildeleje Strand

Til hest