skip_to_main_content
VisitNordsjælland

Lynæs Surfcenter - Kom med og få en super dag på havet

Lynæs Surfcenter, ved Lynæs havn, har de bedste rammer for en fed dag på havet. Det enorme lavvandsområde, i den smukke Isefjord, gør det stort set umuligt at komme på dybt vand og drive til havs. Her kan du dyrke kite og windsurfing, ro kajak eller stand-up paddels.

Området er som skabt til undervisning, og der er udfordringer til alle. Der lægges vægt på, at det skal være sjovt, lærerigt, og en god oplevelse at deltage i kurserne.

Lynæs Surfcenter glæder sig til at få dig på vandet. Lynæs Surfcenter henvender sig til alle som trænger til en dag med nye udfordringer og garanterer, at du altid møder en uddannet og engageret instruktør.

Udstyret er altid i orden! Alle kurser og arrangementer tager start fra Baghaven “Lynæs Backyard”. Her findes den ultimative legeplads for vandhunde! med både toilet, bad, bordtennis, basket, grill og stor græsplæne lige ned til vandet! Du er altid velkommen til at kigge forbi, købe en is og sætte dig ud i solen og nyde udsigten og livet på stranden.

Shop & Udlejning

Shoppen har gode priser på tøj, dragter, sko og gear og laver windsurfkurser og kitesurfkurser fra dag til dag. Shoppen udlejer windsurfudstyr, kajakker, stand-up paddels, mountainbikes og fiskestænger. Kurser starter fra maj og kan bookes på surfcenter.dk

Lej en kajak og kom med på kajaktur

Lynæs Surfcenter byder som noget helt nyt på kajakture. Turen starter i Lynæs og går ad Roskilde Fjord mod Frederiksværk forbi skrænterne ved Store Karlsminde, Sølager, Grønnessegaard Gods, Frederiksværk Havn og by. Vi sejler gennem kanalen i Frederiksværk og videre ud til Arresø. Turen er 11 km lang og vil tage 3-4 timer. Turen er med guide og incl. udstyr og transport. Eneste krav er at man skal kunne svømme 100 meter. Kontakt os for booking og pris.

Café

Caféen ligger som det første, du møder, når du drejer ned mod Lynæs Havn. I caféen kan du købe økologisk baristakaffe, kage, økologisk Hansens Is, paninis, drinks mm. Det er også her du henvender dig hvis du vil leje SUP, kajakker, windurfere eller ønsker at booke et kursus eller en sauna. Der tændes op i den store grill alle dage hvor caféen har påben og vi laver de lækreste burgere. Vi kan også servere vegetariske udgaver. 

Wellness i Lynæs

Lej en mobilsauna hos Lynæs Surfcenter. Saunaerne er runde, brændefyrede og med stort panoramavindue i enden. Der er plads til 12 personer. Saunaerne er flytbare på en stor trailer. Kontakt os for udlejning og pris.

Lynæs Magasin

Læs mere om Lynæs, Lynæs Havn og Lynæs Surfcenter i vores magasin Lynæs