©  Foto:

Liseleje Badehotel - Mødeoplevelser i grønne omgivelser

Kom og få en unik konferenceoplevelse omgivet af smuk natur på det idylliske Liseleje Badehotel. Her kan I få hele hotellet for jer selv, hvilket giver jer mulighed for at arbejde uforstyrret og skabe en intim og personlig atmosfære.

På Liseleje Badehotel lægges der vægt på kvalitet, komfort og den særlige charme, der gør stedet til noget helt specielt.

Lokalerne

Liseleje Badehotel har 2 mødelokaler. Det ene er beliggende i en tilstødende bygning på 1. sal hvor I kan sidde i fred og ro. Det kan rumme op til 16 deltagere, og er udstyret med moderne faciliteter som projektor, lærred, flipover og hurtigt trådløst internet. Der er en lille balkon med udsigt over haven og med kig til havet.

Det andet lokale findes i den hyggelige restaurant, hvor I kan være op til 30 deltagere. Her kan I samtidig benytte det tilstødende loungeområde eller udendørs terrasse.

Faciliteter

  • Største møderum: 70 m2
  • Antal grupperum: 2 (loungeområde og cafeen)
  • AV-udstyr: Projektor, lærred, flipover, lydanlæg (kun i restauranten), trådløst internet
  • Antal mødelokaler: 2
  • Maksimal kapacitet: 30
  • Antal hotelværelser: 16

Sov godt

Liseleje Badehotel har 16 nyrenoverede værelser - hvis I reserverer alle værelser har I den unikke mulighed for at have hele hotellet for jer selv.

Det kan du glæde dig til

Fortæl hvad I ønsker og programmet tilpasses derefter, så det passer perfekt til jer og jeres deltagere. Sammen skabes en uforglemmelig konferenceoplevelse, hvor du kan kombinere arbejde og fornøjelse på den mest inspirerende måde. Kontakt Liseleje Badehotel i dag, så I kan planlægge jeres skræddersyede konference med aktivitetstilbud.

Brug omgivelserne

Med kun 100 meter til stranden og i umiddelbar nærhed af enestående natur, tilbydes en unik konferenceoplevelse, hvor sindet kan finde ro, og kreativiteten kan blomstre.

Læg en walk-and-talk session ind i programmet og gå den smukke tur ad Halsninoen. Afslut turen med en dukkert i havet eller en times yoga for at komme helt ned i gear. Og hvad med en vinsmagning eller cocktailkursus i forbindelse med middagen. Programmet kan skræddersys efter jeres ønsker og behov.