©  Foto:

Gjethuset - Kultur og Mødefaciliteter i Nordsjælland

   Lyset falder blødt fra de majestætiske vinduer og lyser de store rum op, der suser af fortidens kanonkræfter. Samtidig summer husets moderne teknik og mødefaciliteter – helt opdaterede til dit næste event.

   Gjethuset er et aktivt musik og kulturhus, som danner rammen om alt lige fra rockkoncerter og konferencer til børneteater, professionelt turnéteater, kammermusik og internationale udstillinger.

Nord for København er Gjethuset det største og ikke mindst smukkeste kulturhus – alene bygningen i sig selv er et besøg værd. Selvom stedet geografisk er placeret yderst i hovedstadsregionen, er ambitionen at levere et mangfoldigt program af høj kvalitet.

De tør satse både stort og småt – og gør det med succes. Gjethusets smukke omgivelser kan lejes til enhver form for arrangement. De godt 300 år gamle mure indrammer i alt ca. 1000 kvadratmeter uanede muligheder – fra professionelle møder til konferencer og messer.

Lokalerne

I Gjethusets historiske lokaler, får gæsterne en helt særlig atmosfære og stemning – Der er højt til loftet og med over næsten 2000 kvadratmeter, som omfatter koncertsal, caféområde, galleri, mødelokaler og konferencefaciliteter, omklædningsrum mm., er Gjethuset i Nordsjælland bestemt et besøg værd. Gjethuset kan huse op til 1300 gæster.

Det kan du glæde dig til

Besøgende i Gjethuset kan glæde sig til en oplevelse i særklasse, med altid dygtigt personale – og teknisk ekspertise, der sikrer et højt niveau indenfor lyd, forplejning, og gerne sparer til at gøre arrangementet bedst muligt – gerne med et kulturelt islæt.

Med over 80 frivillige som del af Gjethusets sjæl – er visionen at danne rammer for et inspirerende og inkluderende rum. Bortset fra få mødelokaler på 1.sal er huset tilgængeligt og der er i stueplan handicapfacilliter og nem adgang til huset.

Brug omgivelserne

Omgivelserne i kernen af Nordsjælland er smukke og bestemt et besøg værd – Vandreture til Arresø og ture med båden M/S Frederikke – og cykel-afstand fra en af nordens bedste strande er der masser af natur at udforske hvis man besøger Gjethuset. Smukke skove i gåafstand og havneliv.

Faciliteter

  • AV-Udstyr til konferencer
  • Plads til 1300 personer
  • Rum til private møder
  • Konferencerum: 3 stk.
  • Mobilscene
  • Koncertsale
  • Café

   Udendørsarealet foran Gjethuset kan ligeledes tages i brug. Gjethuset rummer mange muligheder for både store rum og mindre intime mødelokaler – så tøv ikke med at tage kontakt, hvad end I er et lille selskab eller en større forsamling. Jeres arrangement kan kombineres med kulturoplevelser, team-building og meget andet.