©  Foto:

Kokkedal Slot Copenhagen - Konferencer og selskaber i eksklusive rammer

Kokkedal Slot Copenhagen i Nordsjælland ligger højt og majestætisk med udsigt til smukke trætoppe, grønne plæner og et kig til Øresund.

Når du besøger Kokkedal Slot Copenhagen, er du både tæt på det hele og langt fra alt. Roen sænker sig idet du kører op ad den smukke allé med hestefolde på den ene side og golfbaner på den anden.

De eventyrlige rammer, med den fornemme taffelsal, de stilrene værelser og den historiske slotskælder fra 1746, skaber mindeværdige oplevelser for dig, som ønsker at gøre noget særligt for dine venner, familie eller kollegaer.

Lokalerne

De 7 mødelokaler på Slottet byder på smukt naturligt lysindfald samt en fantastisk udsigt til både park og kyst. De stilrene og funktionelle lokaler er udstyret med av-udstyr, flipover, whiteboard, kuglepenne, blokke samt fri internet og gratis parkering. Der rådes over en mødekapacitet fra 8 – 112 deltagere.

Faciliteter

  • Største mødelokale: Berkentin, plads til 112 i Teateropstilling
  • Antal Grupperum: 6
  • Antal mødelokaler: 7
  • Antal personer i største konference lokale: 112
  • Antal hotelværelser: 59

Det kan du glæde dig til

Kokkedal Slot Copenhagen er specialister i at afvikle eksklusive selskaber og konferencer, og de er kendte for deres gourmetophold. Du kan forvente at møde et engageret personale, der serverer mad i særklasse, er eksperter i at programplanlægge og har et naturligt ønske om at lære dig at kende. De ved, at du sætter pris på kvalitet, fleksibilitet og tryghed.

Værtskabet

De smukke omgivelser har en særlig beroligende effekt, men bag kulissen er de i konstant tempo og udvikling. Det skal altid betyde noget, når du besøger slottet. Derfor gør de sig ekstra umage med at forstå dine behov og planlægge din fest, seminar eller ophold ned til mindste detalje. Så får både du og de ro samt overskud til det de skal – og til det de er bedst til.