©  Foto:

Nordsjællands KonferenceCenter- Få unikke rammer til store tanker

     Højt til loftet, sprudlende springvand og moderne eksklusive faciliteter i Nordsjælland. Velkommen til Nordsjællands KonferenceCenter i Lillerød – blot 30 minutter fra København.

Når du træder ind i Nordsjællands KonferenceCenter er det første syn, der møder dig en overdådig hall med eksklusive detaljer.

Springvandet, de høje træer og den udvendige elevator, som farer op og ned. Her sker der noget. Der nærmest emmer af storhed og man ved, at der er plads til at tænke store tanker.

Lokaler

Vi skaber de rigtige rammer om både store og små arrangementer. Vores unikke auditorium har plads op til 230 gæster og er udstyret med komfortable sofasæder, stort lærred og teknisk udstyr. Vores mødelokaler har plads fra 2 – 80 deltagere. Alle udstyret med komfortable møbler samt AV-udstyr. Og vi hjælper selvfølgelig altid i gang med teknikken. 

Faciliteter

  • Største møderum: Auditoriet 230 deltagere
  • Antal mødelokaler: 6 mødelokaler op til 86 personer
  • Antal grupperum: 2 grupperum fra 6-10 personer
  • AV-udstyr: Projektor/ lærred, whiteboard, flipover og wi-fi.
  • Auditoriet indeholder indirekte belyste skrivepulte, lærred (7x4m), 4 tolkerum, 1 operatørrum, talerstol m. indbygget pc og wi-fi, auditorie projektor samt clips og håndholdte mikrofoner.
  • Udstillingsareal: 1000 m2
  • Antal personer i største konferencerum: 230 personer

Det kan du glæde dig til

Forplejningen kreeres af vores dygtige kokke – hjemmelavede lækkerier til alle måltider. Mange gange højdepunkterne i løbet af dagen. Og det man taler om efterfølgende. Formiddags- og eftermiddagsservering foregår i café eller i vores hall og frokost og aftensmad serveres i vores hyggelige og moderne restaurant. Du kan altid vende dine ønsker med os.

Værtsskab

Vi tager hånd om vores gæster. I vores verden er kunden altid i fokus. Fokus på detaljen, på helheden og på udførelsen. Fokus på dig og dit behov. Det vil være en fornøjelse at byde velkommen.

Brug vores omgivelser

Ønsker I teambuilding til jeres arrangement? Vi har både indendørs og udendørs faciliteter, hvor det er muligt at muntre sig med sjove og udfordrende teambuilding aktiviteter.