Krydstogtskibet Braemar på besøg i Hundested

Der var en, der var to, der var tre krydstogtplanlæggere på tur

5.10.2022
Foto: VisitNordsjælland

På den smukkeste sensommerdag tog VisitNordsjælland imod tre internationale krydstogtplanlæggere til en produktkendskabstur i Nordsjælland og til Hundested Havn.

Krydstogtplanlæggere på tur i Nordsjælland. Her ved Frederiksborg Slot
© VisitNordsjællandFoto: ? Frederiksborg Slot, Hillerød
Krydstogtplanlæggere på tur i Nordsjælland. Her i Kajgaden på Hundested havn
© VisitNordsjællandFoto: ? Kajgaden, Hundested Havn

Nordsjælland byder på talrige muligheder for oplevelser for krydstogtsgæster, når et krydstogtskib lægger til i Hundested eller København. Vi valgte at vise planlæggerne, som alle var ukendte med Nordsjælland, nogle af de absolutte highlights.

Det blev til et stop ved kongefamiliens residens i Fredensborg, så Nordeuropas største renæssanceslot, Frederiksborg Slot i Hillerød. En rundtur på Hundested Havn og krydstogtskajen, og selvfølgelig en slentretur gennem Kajgaden til glaspusteriet Backhaus Brown og guldsmed Bendix Copenhagen.

Søren Brink fra Hundested Havn og Henrik Numelin fra VisitNordsjælland stod for produktkendskabsturen, som var kommet i stand gennem et samarbejde med Cruise Copenhagen Network og de nævnte besøgssteder.

Det tre krydstogtplanlæggere repræsenterede rederierne Mystic Cruises (USA), Ambassador Cruise Line (UK) og Seabourn (USA).

Har du spørgsmål til den nordsjællandske krydstogtsindsats, kontakt Søren Brink, Hundested havn, +454793 7234 eller Henrik Numelin, VisitNordsjælland, +454824 2626.