skip_to_main_content

Bendix Copenhagen

Bendix Copenhagen ligger lige overfor Backhaus-Brown ved vandet på den rå og autentiske havn i Hundested. Smykker fra Bendix Copenhagen er udført i højeste kvalitet af eksklusive materialer og med fokus på spændende design. Som besøgende får du mere end bare unikke smykker at se på - nemlig en oplevelse!

 

Oplevelsen af den rå og autentiske atmosfære på Hundested Havn, og det elegante smykkedesign hos Bendix Copenhagen er helt unik. 

Du finder Bendix Copenhagen i det charmerende lille stræde - Kajgaden, butikken med eget værksted, kan opleves side om side med en række andre spændende og unikke butikker med kunsthåndværk. Bendix Copenhagen er et besøg værd hvis du leder efter gaven til dig selv, en anden, eller hvis du er ude at shoppe lidt med øjnene. 

Kvalitet, håndværk og design.

Oplev Bendix Copenhagen og smykke kollektionerne i de nye lokaler ud til vandet, samt online via deres webshop. Se Christina Bendix smykker og kollektioner

Christina Bendix har arbejdet i smykke branchen i 19 år, og blev uddannet som guldsmed i 2006. De mange års erfaring og øje for detalje kan opleves i butikken. Læs mere om mennesket bag det flotte håndværk her