Tisvildeleje

Foto: Tine Uffelmann

Tisvildeleje er den historiske badeby, hvor storbyens bohemer i generationer har søgt fred for rampelyset og det hektiske storbyliv. 

Her ved havet, skoven og hegnet kan man geare ned og blive ét med naturen. Den kilometerlange, hvide sandstrand har god plads til alle, og man kan altid finde sit eget lille sted i klitterne, ligesom der er muligt at vandre i Tisvilde Hegn og nyde stilheden, helt for sig selv.

Men Tisvildeleje er også masser af socialt liv. Musikfestivalen Musik i Lejet er populær. Det årlige Kildemarked med kunsthåndværk, underholdning, mad og drikke trækker masser af besøgende og på lørdage i sommermånederne er der loppemarked på Birkepladsen.

Tisvilde Biosørger for kvalitetsfilm og Bio Bistro for underholdning og god mad hele året. Oplev ægte badebystemning på historiske og nænsomt restaurerede badehoteller, hvor forkælelse og hjemlig atmosfære er i højsædet.

 

Begivenheder og seværdigheder

Den skønne hvide sandstrand og havet er naturligvis hovedattraktionen, men når du er mæt af at solbade og tumle dig i bølgerne, er der interessante seværdigheder og fine oplevelser i og omkring Tisvildeleje. Se her hvad du skal opleve.

 

Læs mere

Restauranter & Caféer

Sol, hav og blæst giver glubende appetit. Skal det være en god middag med hvid dug på bordet og langstilkede glas, eller et afslappet cafébesøg? Du bestemmer.

 

Læs mere

To dejlige badebyer i nærheden

Tag på tur langs kysten og besøg andre dejlige strande og badebyer på Den Danske Riviera. Her er et par forslag.

Læs mere

Aktiv i naturen

Er du også vild med en aktiv ferie hvor du får brugt kroppen, så har Nordsjælland masser af muligheder for cykling og vandreture i varieret og smuk natur.  

Læs mere