Hundested Sandskulpturfestival

Hundested Sandskulpturfestival slår igen dørene op til en storslået omgang sand....Den 10. maj – 20. oktober 2019

Succesen fortsætter for 8. gang på den Internationale Sandskulptur Festival i Hundested. Årets tema er ”Mesterværker” og kunstnerne har fået frie hænder til at fortolke kunst, kultur, musik og arkitektur fra antikken til i dag. Indendørs i den store bådehal danser de farvede lysstråler forlystelig over ”Den danske sangskat”. Her er rig mulighed for at quizze sig gennem udstillingen – tør du ta´ udfordringen op - gæt en sang.

Oplev den ganske særlige kulturattraktion på den driftige havn, hvor sandskulptører, heriblandt flere verdensmestre, skaber monumentale og forgængelige kunstværker i særklasse af gyldne sandkorn.

Festivalen er både sjov og inspirerende, og der er rig mulighed for at skabe sin egen sandskulptur. På festivalpladsen kan børn og barnlige sjæle udfolde kreativiteten med forskellige aktiviteter og fordybe sig i sandet. Caféen byder på forfriskninger, mens ungerne hygger sig i sandkassen.

Friskbrygget kaffe, lækre kager, is, øl, vin og vand, Souvenir, postkort m.m. På festivalområdet findes borde, bænke og overdækket terrasse. Madkurv kan medbringes.

Periode: 10.maj til 20. oktober. Alle dage fra kl. 10.00.

Betalingskort: Vi tager imod Dankort, Visa og de gængse betalingskort.

Billetpriser: Se hjemmeside for priser

Isefjordsbilletten: Tur/retur færgebillet Rørvig-Hundested for gående + entré til Sandskulpturfestivalen. Se hjemmeside for priser. Billetten kan KUN købes ved færgens billetsalg i Rørvig og gælder KUN for passagerer fra Rørvig siden af. 

 

Åbningstider / Tidspunkter

10/05/2019 - 20/10/2019 Mandag - Søndag 10:00 - 17:00

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordsjælland info@visitnordsjaelland.com
 

Kontakt

Adresse

Kajgaden 7
3390 Hundested

Telefon

+45 50479830

Fakta

 • Type

  • Store lokale begivenheder
  • Efterårsferie
  • Natur
  • Festival
  • For børn
  • Kunst
  • Maritim begivenhed

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 11.8480113
Latitude : 55.964430099