Så er det jul igen...

Foto:Tine Uffelmann&Heino Eisner

Jul i Nordsjælland 2023

Nordsjælland oser af hygge og juleforberedelser. Oplev julens aktiviteter, tag på julemarked, hør en skøn julekoncert og oplev mange af de hyggelige juletraditioner, der venter på dig i Nordsjælland. 

Tag til julemarked i historiske omgivelser på Esrum Kloster eller på Grønnessegaard Gods og find lækre delikatesser til julekurven eller julegaver i de mange specialbutikker rundt om i Nordsjælland. 

På havnen i Hundested kan du gå på opdagelse og indsnuse julehyggen blandt kunst og kultur. I Nordsjælland er det let at finde julestemningen med julemarkederjulekoncerter og masser af aktiviteter for hele familien. 

Gå på opdagelse og kom i julestemning

Nordsjælland oser af hygge og juleforberedelser. Tag på julemarked, og gå rundt mellem de mange boder og indsnus julen eller tag familien med ud i marken og fæld dit eget juletræ. Hør en skøn julekoncert og oplev mange af de hyggelige juletraditioner, der venter på dig i Nordsjælland.

6 byer til din juleshopping

Julen nærmer sig, og det er tid til julehygge. Her er 6 charmerende nordsjællandske byer – Hillerød, Fredensborg, Hundested, Gilleleje, Frederiksværk og Helsinge – der er perfekte destinationer til din juleshopping i december. Opdag, hvor du kan finde de bedste julegaver til at gøre din jul endnu mere speciel.