Hillerød By

Giv et gavekort til en god middag

Foto: Tine Uffelmann

Glæd dine nærmeste med et gavekort til en god middag på en af de nordsjællandske restauranter. Se her hvor du kan finde en smagfuld julegave. 

Fredensborg Store Kro
Fredensborg Store Kro

Fredensborg Store Kro

På Fredensborg Store Kro kan du nyde romantiske kroophold, enestående søndagsbrunch, smørrebrød mm. Giv dem et gavekort til et hyggeligt ophold, en lækker søndagsbrunch eller vælg dit eget beløb. Alle gavekortene kan bruges i op til tre år.

Knud Et Spisehus
Knud Et Spisehus

Restaurant Knud

Knud - Et spisested i Hundested, med udsigt ud over vand og lystbådehavn. Østers, hummer, blåmuslinger, som lige er hevet op af havet og smørstegte fladfisk, er faste retter på menukortet. Her er der også plads til en stor lækker velhængt bøf og de grønne retter og stegt fjerkræ.

Restaurant Sletten
Restaurant Sletten

Restaurant Sletten

En lille perle af en restaurant med direkte udsigt til Øresund og Sletten havn. Gavekortet kan benyttes til at nyde et måltid med afsæt i det klassiske køkken med stort fokus på hver enkelt råvare.

Hotel Hillerød og Restaurant krydderiet
Nikolaj Danielsen

Restaurant krydderiet

Køb et gavekort til en oplevelse på Best Western Hotel Hillerøds restaurant, Restaurant krydderiet. Her er der mulighed for en gastronomisk oplevelse for alle sanserne.

Restaurant Gilleleje Havn
Restaurant Gilleleje Havn

Restaurant Gilleleje havn & krostue

På Restaurant Gilleleje havn & Krostue serveres der mad af råvarer af god kvalitet. Forkæl din bedre halvdel med et gavekort og dermed en madoplevelse i et afslappende havnemiljø.

veldækket bord
PublicDomainPictures fra Pixabay

Restaurant Teddy

Restaurant med fokus på social dining, hvor et måltid ikke bare er noget, der skal overstås - det er tværtimod højdepunktet på dagen. Køkkenchefen, Bjørn, bruger kun de bedste leverandører og har et nært samarbejde med lokale producenter i og omkring Hillerød. En restaurant med højt til loftet, en uformel stemning og hvor der passion for velsmag og værtskab.

Kokkedal Slot Copenhagen-Restaurant
Kokkedal Slot Copenhagen

Restaurant Slotskælderen på Kokkedal Slot

Slotskælderen fra 1746 med originale hvælvinger og levende lys sætter en stemningsfuld ramme til en god oplevelse med det gode værtskab og sæsonens bedste råvarer.