©  Foto:

Restaurant Gilleleje Strand

Er du til traditionel smørrebrød, vegetar eller en dejlig steak? Så besøg restaurant Gilleleje strand, hvor den dejlige mad kokkereres med hjerte og sjæl, og der er et bredt udvalg af forskellige retter.

Restaurant Gilleleje Strand er både traditionel med gode værdier, har friske råvarer og med på noderne - der er noget for enhver smag!

Restauranten tilbyder alt fra traditionel smørrebrød, til om det bedste du ved er fugl, fisk eller kød? Alt sammen til rimelige priser i rolige og gennemtænkte omgivelser.

Restauranten ligger midt på torvet tæt på både havn og strand og om sommeren er der udendørs servering med næsten sydlandsk stemning.

Restauranten høre til det historiske badehotel, Hotel Gilleleje Strand, med nutidige faciliteter og en original stemning fra 1896.

Restauranten ligger kun 100m fra stranden med sin unikke beliggenhed på tovet, i hjertet, af Gilleleje.

Når alle er mætte er der en masse oplevelser og aktiviteter lige uden for døren

  • i Søren Kierkegaards fodspor, og se ruten han gik gentagende gange, få en fantastisk naturoplevelse og lær den berømte filosof bedre at kende og se den indgraverede mindesten ved Gilbjerg hoved
  • Besøg Munkeruphus. Munkeruphus byder på samtidskunst i det historiske og idylliske kunsthus. Husk! at gå en tur i parken der omringer Munkeruphus. Der er smukke rododendroner, skulpturer og meget mere. 

Find flere restauranter og oplevelser I Nordsjælland. Pssst! Det er også for børn!