©  Foto:

No. 16 – Det Lille Stormagasin i Fredensborg

No. 16 er en dejlig oplevelse midt Fredensborgs lille handelsgade. Kunsthåndværk, tøj, køkkenting og garn fylder butikken side om side med et stort udvalg af smykker og accessoires til dig og dit hjem.

Inspirerende butiksfællesskab i Nordsjælland

Butiksfællesskabet huser mere end 20 små shop-in-shops og de to store butikker Susanne Schmidt Interiør, Fryd Living og garnbutikken Garnvärk. No.16 ligger kun 5 minutters gang fra Fredensbog Slot og den dejlige Slotshave.

Café, boligtilbehør og design i Fredensborg

No. 16 er kendt for sin hyggelige stemning og evne til at overraske med finurligheder på hylderne. Blandt butikkerne i No.16 ligger der både lækre tøjbutikker med kendte mærker som King Loui og Gai Lisva, lokale keramikere har lavet tekopperne i caféen og du kan finde alt fra antikke kimonoer og unika tøj til bijouteri og hamamhåndklæder. Alt i alt et skønt sted at gå op opdagelse for hele familien. 

Som alle andre gode ’stormagasiner’ har No.16 selvfølgelig sin egen dejlige café, hvor du både kan få frokost, brunch og de lækreste kager til eftermiddagskaffen. Du kan også få hjemmelavet bagværk med hjem fra Café No.16.

Turist inspiration i No. 16, du finder kort over Fredensborg og VisitNordsjællands feriemagasin.