Gå til indhold
©  Foto:

Café No.16

Café No. 16 ligger i sammenhæng med butiksfællesskabet No.16 og Garnvärk. Caféen byder på dejlig kaffe fra strandvejsristeriet og friskbagt brød og kage, derudover kan der købes madder og sandwiches til den større sult. Økologi og bæredygtighed er højt prioriteret sammen med den gode stemning og hyggelige rammer. Der er også mulighed for købe mad og drikke med, f.eks til en tur i den smukke slotshave.

Økologiske råvarer af højeste kvalitet i Jernbanegade

Thomas Majlund driver café No. 16 sammen med sin hustru Isabella Exner Lenzing. De har tilsammen over 20 års erfaring i restaurationsbranchen. Thomas på flere prominente steder i København og Isabella på små lokale serveringssteder på b.la Fanø. Sammen har de arbejdet i Torvehallerne, og efter at have startet virksomheden Majlund Digning, der laver eksklusive private dignings, skulle der ske noget mere.

Garnvärk er ejet af Thomas’ mor Birgitte Majlund og her opstod den perfekte chance for at udvide familiesamarbejdet ved at overtage cafédriften i No. 16.

Der er fokus på simpel mad med økologiske råvare af højeste kvalitet. Kolde og varme drikke samt et godt udvalg til den søde tand. 

Share your wonders: