Gå til indhold
©  Foto:

Café No.16

Maden er hjemmelavet og kagerne friskbagte på Fredensborg hyggeligste café. Café No.16 ligger sammen med butiksfællesskabet No.16 i Jernbanegade. Vi har samlet alt det bedste til en rar dag. Fredensborg Slotshave, lækker shopping og selvfølgelig god mad eller den lækreste kage til eftermiddagskaffen.

Et hjemmelavet måltid

Café No.16 byder på frokost, brunch og snacks, der er inspireret af det franske og italienske landkøkken. Surdejen har Helle Kleist brygget på længe og der er både surdejsboller, foccia og rugbrød i ovnen hver morgen. Kommer du om formiddagen får du tilmed fornøjelsen af duften af nybagt brød!

Til frokost og brunch kan du f.eks. få share plates, der tilpasses efter jeres ønsker med f.eks. ost, hjemmerørte salater med laks, chartuerie og der er altid hjemmelavet humus og pesto på årstidens urter klar. Frokosten byder også på salater og selvfølgelig frisklavede sandwiches med forskelligt fyld, hjemmelavet surt, lidt knas og urter.

Udvalget af brød og kager er bagt med mel fra Nordsjællands Fællesmølleri for at få den bedste smag. Det hele laves også to-go så du kan gage friskbagte boller, rugbrød eller pålæg med hjemme – eller få det smurt hos os.

Gå på opdagelse i menuen.

Kaffe og kage

Udvalget af kager skifter fra dag til dag og er er altid friskbagte konditorkager, tærter, cookies og forskellige franske lækkerier som madeleines og cannelles. Vi bager efter årstiden, så du får friske bær og frugter i både tærter og cheesecakes.

Ofte er der veganske eller glutenreduceret (bagt uden mel men ikke bagt i gluten-frit køkken) bagværk klar. Du er altid velkommen til at ringe og høre dagens udvalg på tlf. 27295116 eller forhøre dig inden I f.eks. skal spise brunch en weekend.

Kager kan også bestilles hele eller i stykker, som du får med hjem.

To stay or to go

Du kan både spise inde og ude på Café No. 16. Vi følger de til enhver tid gældende coronarestriktioner og du kan også hente f.eks. sandwiches og kage til at tage med hjemme eller på picnic i Fredensborg Slotspark. Fra Café No.16 er der kun 5 minutters gang til Fredensborg Slot og vi har den bedste udsigt hver torsdag, når garden trækker op i Jernbanegade.

Find os besøg os

Du kan følge med i det sidste nye hos Café No.16 på Instagram og Facebook.

Kontakt tlf. 27295116 eller cafe@no-16.dk

Besøg hjemmesiden

Se menuen