Dronningmølle strand Credits Tine Uffelmann 09.JPG

Dronningmølle

Foto: Tine Uffelmann

Skøn familievenlig sandstrand og spændende seværdigheder

Mellem Hornbæk og Gilleleje strækker Dronningmøllebugten sig i en blid bue med en vidunderlig lang, familievenlig badestrand. Vandet bliver kun langsomt dybt, så stranden er perfekt til småbørn der kan lege i de små indsøer og lavvandede pools. Slå jer ned på den brede, finkornede sandstrand eller find jeres egen gryde i klitterne – og nyd lange, afslappede feriedage i sommersolen.

Fra stranden kan du vandre ind i land gennem en bred, grøn smeltevandsdal til det fredede naturområde Rusland, hvor Rudolph Tegners Museum & Statuepark ligger.

Går du langs stranden mod Gilleleje, kommer du til Munkeruphus, et spændende kunstudstillingshus, som har fingeren på pulsen med hensyn til kunst og design.

Hop på cyklen og besøg Esrum Kloster få km. syd for Dronningmølle. Klostret var i middelalderen en magtfaktor i Norden, i dag er det en moderne oplevelsesattraktion som er spændende at besøge for hele familien.  

 

Bag stranden venter store oplevelser

Når der skal ske lidt mere end at dase på stranden og svømme i det rene, friske havvand, er der spændende natur- og kulturoplevelser i Dronningmølles bagland. 

Læs mere

Her kan du bo godt i ferien

Mennesker er forskellige - nogle vil sove komfortabelt  i en blød seng, mens andre elsker at mærke naturens nærhed på en luftmadras under teltdugen.Du kan få det som du vil ha' det i Dronningmølle. Her er en dejlig strandcamping, hvor der også udlejes hytter, her er Bed & Breakfast og så er der mulighed for at leje sommerhus gennem flere forskellige bureauer. 

Læs mere

Tid til nydelse

Jordbær og hindbær med himmelsk smag, hjemmelavet is af de allerbedste råvarer og sprøde økologiske grøntsager fra den lokale landmand. Så bliver det ikke meget bedre. Og husk: Du skal være god ved dig selv - også i ferien!

Læs mere