Gilleleje By

Besøg Nordsjællands museer virtuelt

Foto: Tine Uffelmann

Savner du kulturen i Nordsjælland? Vi har samlet kulturelle indspark til din hverdag, så du kan opleve de nordsjællandske slotte og museer virtuelt. Gå på opdagelse på Det Nationalhistoriske Museum, dyk ned i Louisianas videokanal, eller oplev Nivaagaards Malerisamling fra sofaen. 

Liste
Kort
01

Louisiana Channel

På det nordsjællandske kunstmuseum Louisiana of Modern Art kan du på Louisiana Channel opleve museets virtuelle udstillinger. Mere en 750 videoer med tidens førende og mest interessante kunstnere, arkitekter, forfattere, designere mm.

02

Virtuel opdagelse i Det Nationalhistoriske Museum

Lige for øjeblikket kan du ikke besøge Frederiksborg Slot pga. Coronavirus- pandemien. Men så kan du i stedet gå på virtuel opdagelse i Det Nationalhistoriske Museum. Du kan bevæge dig rundt i slottets sale og tårnværelser, zoome ind på malerier og genstande og læse uddybende information om det, du ser.

 

03

Google Arts & Culture – Nivaagaard i godt selskab

Nivaagaards Malerisamling er en del af Googles digitale kunst- og kulturformidlingsprojekt Arts & Culture. Det betyder, at hele verden kan gå på digital opdagelse i onlineudstillingen ”9 masterpieces from the Nivaagaard Collection” og 207 af museets øvrige værker ved et enkelt klik. Museet er dermed kommet i selskab med bl.a. MoMa i New York, Louvre i Paris og Tate i London.

04

Filmpræsentationer på Nivaagaard Malerisamling

Kom indenfor på det for øjeblikket lukkede Nivaagaard Malerisamling og oplev blandt andre Bodil Jørgensen fortælle om udstillingen "Historier om Mødre".