Pluk selv jordbær - Gundekildegaard

Pluk selv jordbær i Nordsjælland

Foto: Visitnordsjælland

Pluk selv jordbær en sommer i Danmark - højsæson, smil og hyggelige stunder. Har du tid til en tur i marken, kan du her se hvor du og familien selv kan plukke eller blot købe de lækre danske, søde og smagfulde jordbær?

Pluk selv jordbær - sommer
© VisitNordsjællandFoto: Tine Uffelmann
Pluk selv jordbær
Foto: Visitnordsjælland

Gundekildegaard i Vejby

Gundekildegaard ligger mellem Vejby og Rågeleje. Her er der gårdbutik og en jordbærcafé, hvor der sælges friskplukket frugt, nyopgravede kartofler, is, smoothies, kaffe og kager. Alt sammen høstet og forarbejdet på Rokkedyssegaard, som ejer Rokkedyssegaard. Nyd udsigten over markerne i den udendørs café og pluk selv jordbær i det fri.

Adresse: Rågelejevej 46, 3210 Vejby | Tel.: +453157 0740 

Foto:Visitnordsjælland

Pluk selv jordbær på Esromgaard

Esromgaard ligger ved Græsted tæt på Esrum og her er der fra først i juni måned helt friskplukkede jordbær til salg i gårdbutikken. Som de selv siger, så smager jordbærrene fantastisk. De er mange sorter på marken, som gennem sæsonen afløser hinanden og derfor er der friske jordbær i butikken gennem hele sommeren.  

Adresse: Frederiksværksvej 11 C., 3230 Græsted | Tel.: +454839 0236

Foto:Tine Uffelmann

Vejborggaard Jordbærcenter

Vejborggaard Jordbærcenter ligger lidt syd for Hillerød ved Gørløse. Her finder du pluk selv jordbær og et stort udsalgssted for jordbær og kartofler. Derudover er butikken hver dag fyldt med friskplukkede jordbær, rabarber, dild, løg, persille og nyopgravede kartofler. Der er åbent for pluk-selv fra omkring Skt. Hans. Åben daglig 10.00 til 18.00 også weekend og helligdage.

Adresse: Roskildevej 203, 3330 Gørløse | +454058 4676

 

         Med forbehold for rettelser

Jordbærsalg

Foto:Tine Uffelmann